Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Harmadik lett a BBC az antiszemitizmus top listán

888.hu

2021.12.28. 17:30

A BBC-t egy híres zsidó szervezet a harmadik helyre sorolta a „Globális antiszemitizmus top tízes listáján”, amelyet csak Irán és a Hamasz terrorcsoport előzött meg.

 

A Simon Wiesenthal Központ vezetője, Marvin Hier a Daily Mailnek elmondta, hogy „az emberek talán meglepődnek, hogy a BBC szerepel a listánkon, de a döntés, hogy a BBC a harmadik helyre kerüljön, több hónapos intenzív vita után született.”

Úgy gondoljuk, hogy a BBC az elmúlt évben több antiszemita incidensben is bűnös volt

– mondta.

„Az emberek azt gondolhatják, hogy neonáci csoportokat jelölnénk meg a listánkon, de a BBC azért van ott, mert amikor egy világszerte elismert szervezet engedi, hogy az antiszemitizmus beszivárogjon a tudósításaiba, az még alattomosabbá és veszélyesebbé teszi azt” – mondta el a szervezet vezetője.

„Az emberek szerte a világon megbíznak a BBC-ben, és a világ eseményeiről való igaz tudósításában” – mondta.

Az első helyen Irán áll, majd az Irán által támogatott palesztin terrorcsoport, a Gázai övezetet uraló Hamasz következik.

Hier példának idézte a BBC tudósítását arról, hogy ebben a hónapban Londonban a hanuka ünnepén egy zsidó tinédzserekből álló buszra támadt egy csoport férfi, akik Izrael-ellenes jelszavakat skandáltak. A jelentés azt állította, hogy az egyik áldozat iszlámellenes szidalmakat használt. Ezzel szemben a felvételen egy kétségbeesett zsidó férfi hallatszott, aki héberül beszélt, és segítségért könyörgött„ – mondta Hier.

Az SWC idézte a BBC újságíróját is, aki 2014-ben azt tweetelte, hogy ”Hitlernek igaza volt„– írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére