Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már 6 millió 268 ezer az oltottak száma Magyarországon

Hökkön Melinda

2022.01.04. 10:20

Elhunyt 83 beteg, 2429 új fertőzöttet igazoltak.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 1 124 945, az aktív fertőzötteké pedig 100 247-re csökkent. Kórházban 3335 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 316-an vannak lélegeztetőgépen – számol be a koronavirus..gov.hu.

A kormányzati portálon azt írták, hogy az omikron vírusvariáns Magyarországon is terjed, a Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriuma a variánsokat vizsgáló minták alapján megállapította,

hogy az új fertőzések több mint 11 százalékáért az omikron mutáció a felelős.

Hozzátették: január 6. és 8. között újabb oltási akció lesz, amikor előzetes időpontfoglalás nélkül lehet oltásra menni.

Kiemelték: januárban minden csütörtök és péntek délután, illetve szombaton lesz oltási akció a kórházi oltópontokon és a kijelölt járásközponti szakrendelőkben lévő oltópontokon, amikor ismét előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet kérni az oltást; csütörtökön és pénteken 14-18 óra között, szombaton pedig 10-18 óra között lesz erre lehetőség.

Emellett a háziorvosok is tartanak oltási akciókat a rendelési időben végzett oltásokon túl, a hétvégi oltási akciónapokra külön térítésre jogosultak – közölték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére