Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újra lecsapott az eszelős, Márki-Zay lassan mindenkit megsért

K. Gaál István

2022.01.24. 18:00

A mama azt mondja, hogy mindig az a hülye, aki mondja!”

(Forrest Gump)

Ez jutott eszembe Márki-Zay Péter vasárnap esti újabb ámokfutásával kapcsolatban, amikor fogyatékosnak nevezte a „fideszes propagandistákat”.

No meg még valami és felütöttem az értelmező kéziszótárt, hogy pontosan lássuk, ki is a fogyatékos.

„Fogyatékos (főnév):

Csökkent képességű személy, akit korlátoz a szokásos tevékenységekben egy tartós testi, értelmi vagy érzékszervi hiányosság. Fogyatékos a féllábú ember. A fogyatékosok közé tartoznak az értelmi fogyatékosok, látássérültek, süketek, némák és mozgáskorlátozottak is.”

Hát, Peti ezt most megint csúnyán benézte. És, ahogy már írtam vele kapcsolatban: nem hülye, hanem sokkal rosszabb annál. Egy eszelős, fanatikus, barom. A baj az, hogy nem tudja mit cselekszik, mert valami nagyon hibádzik ott a nyaka felett és nemcsak az, hogy jár a szája, hanem pont ellenkezőleg. Az a probléma, hogy az egyik kereke nem működik, de pont az nem, amelyik a többit hajtja.

Fogyatékosozni a legalja. Olyan embereket emlegetni, akik testi, vagy szellemi tekintetben, az önhibájukon kívül nem teljesen tökéletesek igazi bunkóság. Ráadásul mondja mindezt Márki-Zay Péter, aki korábban már elismerte, hogy nem minden esetben ura a szavainak, vagyis nem azt mondja, amit gondol, hanem néha csak úgy jönnek belőle a hangok.

Ez az ember miniszterelnök akar lenni. Ez, aki ostobának, gombának és immár fogyatékosnak is tartja azokat, akik nem értenek egyet vele. Ez, aki szerint, ami a magyaroknak jó – rezsicsökkentés, benzinár szabályozás, élelmiszerár csökkentés –, az egy baromság és ezeket meg kell szüntetni. Ez, aki azzal legitimálja az illegális bevándorlást, hogy az ő ismerősei közül senkit sem bántottak (még) a jövevények.

És tehetnek mellé akárhány idomárt, megállíthatatlan. Hiába igyekszik irányítani az elszabadult balféket immár több kommunikációs munkatárs, egyszerűen kezelhetetlen. Persze azt is tudjuk, hogy nála nincs nagyobb koponya a baloldalon, nem véletlenül nyerte meg az előválasztást.

Ha baloldali szavazó lennék, akkor rémesen kellemetlenül érezném magam. Mert tényleg ez az eszelős az ellenzék csúcsterméke. A vakok között a félszemű… Az udvaribolond, akiből hirtelen király lett a sajátjai között. Ettől azonban ő még egy bohóc, aki nincs tekintettel senkire és semmire.

Ki mindenkit tudna még megsérteni? A következő vasárnapi élő bejelentkezésből ez is kiderül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére