Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az megvan, hogy Gyurcsány is Orbánt küldte volna Oroszországba rezsit csökkenteni?

Szabó József

2022.02.02. 07:00

Ami nem jött össze 2006-ban Gyurcsánynak az most újra összejött Orbánnak.

 

Még 2006-ban Gyurcsány egy nagyon érzelmes beszédben ecseteli, hogy senki sem akar kimenni az oroszokhoz, hogy tárgyaljanak a rezsiárakról és itt említi meg, hogy akkor akár Orbán Viktort is kiküldhetné. Lehet hogy már akkor is jobban jártunk volna vele, de ma, mindenképpen új értelmet nyert ez a beszéd, legalábbis ha megnézzük az orosz-magyar csúcstalálkozó eredményét.

Ahogy Orbán Viktor elmondta:

“ A gáz és áram ára a háztartásokban a háromszorosára nőtt Nyugat-Európában, míg Magyarországon nem. Ha van orosz gáz, akkor van rezsicsökkentés, ha nincs orosz gáz, akkor nincs rezsicsökkentés.”

Sőt, még abban is sikerült megegyezni Orbánnak az orosz elnökkel, hogy egymilliárd köbméterrel többet kapjon Magyarország, ezzel kapcsolatban Putyin így fogalmazott:

“Az egymilliárd köbméter plusz szállítás nem jelent gondot Oroszországnak. Az európai partnereknek lesznek problémái, de Magyarországnak nem.”

A mai eredményes csúcstalálkozónak hála, úgy nézz ki 2036-ig marad is az alacsony rezsi. Ennek valószínűleg most Márki-Zay Péter nagyon nem örül, hiszen szerinte óriási ostobaság volt a rezsicsökkentés és mindenkinek jobb lenne ha kevesebbet zuhanyozna.

Pedig ahogy a videó is bizonyítja Gyurcsány szerint is Orbánt kell kiküldeni, ahhoz hogy nekünk olcsóbban adják a gázt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére