Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Arra kényszerítették az általános iskolás diákokat, hogy kérjenek bocsánatot a fekete társaiktól

888.hu

2022.02.03. 13:40

A szülők felháborodtak.

 

Azért vettem ki a lányomat az AM Kulpból, mert az 5. osztályos tanárnő sorba állította a diákokat, a legfehérebbtől a legsötétebbig”

nyilatkozta egy szülő, majd hozzátette: „a tanárnő megfordította őket, és a fehéreknek bocsánatot kellett kérniük a feketéktől”.

Ennek véget kell vetni. A gyerekek nem látják a színeket, önök szegregálják és elkülönítik őket. Ez így nincs rendben!”

– fejezte be az asszony.

Egy másik szülő azt is leírta, hogy ugyanaz a tanár többször is arra kényszerítette a gyerekeket, hogy részt vegyenek egy ún. „kiváltságos sétán”.

Egy tanár felsorakoztatta a diákokat a fal mellett és megkérte őket, hogy lépjenek előre, ha a szüleik házasok, lépjenek előre, ha a szüleik főiskolai végzettségűek, lépjenek előre, ha van mobiltelefonjuk vagy iPhone-juk, lépjenek előre, ha a bőrszínük hasonlít egy sebtapaszra, lépjenek előre, ha van medencéjük”

– sorolta.

A North Penn Iskolakörzet tele van aktivista tanárokkal, akik a gyerekek indoktrinálására törekszenek.

A szülőket országszerte támadások érik mind a média, mind a kormány részéről, amiért ellenzik, hogy tanítsák az amerikai iskolákban a Kritikai Fajelméletet.

Tavaly szeptemberben az Iskolatanácsok Országos Szövetsége (NASB) levelet küldött a Biden-adminisztrációnak, amelyben azt állították, hogy

a szülők belföldi terrorizmust folytatnak.

Merrick Garland igazságügyi miniszter ezt követően bejelentette, hogy az igazságügyi minisztérium és az FBI munkacsoportot hoz létre, amelynek célja az iskolai tisztviselők elleni fenyegetések vizsgálata.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére