Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kisfiúnak küldött szexüzeneteket a Facebook menedzsere

888.hu

2022.02.19. 16:00

Egy pedofilellenes liga által nyilvánosságra hozott videón Jeren Andrew Miles bevallotta, hogy nyíltan szexuális tartalmú üzeneteket küldött egy 13 éves fiúnak, illetve találkozni akart vele.

 

A Facebook egyik magas beosztású munkatársát egy amatőr fedett akció során az Ohio állambeli Columbusban rajtakapták, amint kiskorúakkal kezdeményezett szexuális kapcsolatot. Az erről tanúskodó videó február 16-án került fel a „Predator Catchers Indianapolis” nevű YouTube-csatornára.

A 35 éves, kaliforniai Palm Springsben élő Jeren Andrew Miles a csatorna szerint szexuális tartalmú üzeneteket küldött egy 13 éves fiúnak,

és azt tervezte, hogy találkozik is vele a Le Meridien Columbus szállodában. A videó szerint a pedofilellenes aktivista csoport lefülelte Milest a szállodában, ahol aztán beleegyezett, hogy interjút adjon. A videóban Miles elismerte, hogy szexuális tartalmú üzeneteket küldött egy olyan személynek, akiről azt hitte, hogy egy 13 éves fiú.

Flörtöltem, beszélgettem vele, de soha nem állt szándékomban találkozni vele”

– mondta a Facebook menedzsere, aki később beismerte, hogy mégiscsak találkozni akart a kisfiúval, akinek több információt adott át a találkozóval kapcsolatban.

Miles az Equality California nevű LMBTQ+ csoport igazgatótanácsában is dolgozott, de a botrány kirobbanása óta törölte LinkedIn-, Twitter-, Instagram- és Facebook-fiókját is. Miles korábban a Lyft közösségi ügyekért felelős igazgatójaként dolgozott a LinkedIn archívuma szerint, mostanáig pedig a Meta/Facebook közösségi fejlesztési menedzsereként tevékenykedett, de a cég szóvivője megerősítette, hogy Miles „már nem dolgozik a vállalatnál”. A cég szerdán megerősítette, hogy Jaren Miles volt a videón szereplő férfi – írta meg V4NA.

„A vádak súlyosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ezért az illető már nem dolgozik a vállalatnál” – mondta a Facebook/Meta szóvivője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére