Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tinédzsereknek tartanak LMBTQ-barát szextábort Amerikában

888.hu

2022.02.23. 14:30

A texasi Austin közkönyvtára „tavaszi szünetre szóló szexuális felvilágosító tábort” hirdet a városban és a környék több fiókkönyvtárában – jelentette be a könyvtár.

 

A táborban középiskolások vehetnek részt március 14. hétfőtől március 17. csütörtökig, ingyenes ebéddel. És ez még nem minden. A szexuális felvilágosító programban a diákok akár 100 dollárt is kaphatnak – csak azért, hogy megjelenjenek.

 

Kapj pénzt azért, hogy a szexről tanulj!”

– áll a tábor jelentkezési oldalán.

 

A továbbiakban kiemelték, hogy a tábor tanterve „LMBTQIA+-barát”.

 

A jelentkezési lapon megkérdezik a diákok nevét, életkorát és az iskolai e-mail címüket, de megkérdezik az általuk preferált „nemi névmást” és nemi identitást is, megadva a „férfi”, „nő”, „transznemű”, „nem azonosítom” és „inkább nem mondom” lehetőségeket. A regisztráció ezután a diák etnikai és faji hovatartozását is megkérdezi, az etnikai hovatartozás alatt a spanyol és a „latin-amerikai”, míg a „faj” alatt a fekete, a fehér, az amerikai őslakos, az ázsiai és a csendes-óceáni szigetlakók szerepelnek. Nem világos, hogy a diákoknak szükségük van-e szülői engedélyre a részvételhez.

 

A közlemény szerint a programot az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériuma (HHS) által nyújtott támogatásból finanszírozzák, a tábornak Austin városa ad otthont az Austin Public Health „Austin Healthy Adolescent Program (AHA)” keretében. Az AHA egy progresszív program, amely

olyan felszabadult fiatalok és fiatal felnőttek generációját képzeli el, akik értékes résztvevői az egészségügyi egyenlőség megvalósításának”.

 

Küldetése az olyan úgynevezett woke-fogalmakra összpontosít, mint a „társadalmi igazságosság” és az „önrendelkezés” – írta meg a Daily Wire.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére