Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

V4-csúcs a békéért; mélyrepülésben a baloldali messiás népszerűsége

888.hu

2022.03.08. 20:00

Londonban tárgyaltak a V4-ek és a britek. Szijjártó Péter és Orbán Viktor vettek részt a tárgyalásokon a magyar oldalról. Eközben itthon már a Telex tudósít Márki-Zay népszerűségének elképesztő zuhanásáról.

 

A visegrádi országok álláspontja egyértelmű: Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia is békét szeretne, azt, hogy mielőbb véget érjen a háború Ukrajnában, és újra biztonság legyen Közép-Európában”

jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Londonban.

 

A minisztérium közleménye szerint Szijjártó Péter tárcavezető a V4-brit csúcstalálkozó előtt arról számolt be, hogy a négy ország pozíciója egyértelmű, hiszen mindannyian sok terhet viselnek a humanitárius válság miatt.

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-videóban tájékoztatott a londoni tárgyalásokról.

A szankciók további kiterjesztése az energiaszektorra, az olaj- és a gázszektorra aránytalanul nagy terhet jelenten Magyarország számára. Ezért világossá tettem, hogy mi elítéljük Oroszország fegyveres támadását, elítéljük a háborút is, de azt nem fogjuk hagyni, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg. Ezért a szankciókat az olaj és a gáz területére nem szabad kiterjeszteni.”

– mondta a kormányfő a videóban.

 

Míg Londonban a fontos tárgyasok zajlottak, itthon olyan mélyrepülésbe kezdett MZP népszerűsége, hogy már a Telex számolt be róla.

A vidéki szavazók Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást is jobban kedvelik Márki-Zay Péternél a Závecz Research közvélemény-kutatása szerint – írta a Telex kedden.

Úgy tűnik, a baloldali lap is lemondott Gyurcsány bábjáról.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére