Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hivatali visszaélés és korrupciós botrány, avagy egy átlagos pénteki nap a baloldalon

888.hu

2022.03.18. 19:59

Amíg Putyin telefonon közölte, mik a békefeltételei, Joe Biden Szent Patrik napja alkalmából lehülyézte az íreket.

 

Bűnösnek mondta ki a hivatali visszaéléssel gyanúsított Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselőt a Pesti Központi Kerületi Bíróság pénteken. Demeter Mártát 1,8 millió forint pénzbüntetésre ítélték. A pénzbüntetés 1 napi tételének összegét 6 ezer forintban állapították meg. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, Demeter Márta és védője azonban fellebbezett, így az elsőfokú ítélet nem jogerős.

 

Anonymous a baloldali vezetésű III. kerület korrupciós pénzeinek visszaosztásáról mutatott be egy felvételt. Az álarcos alak ízelítőként egy videót is közzétett, amelyen elmondása szerint Patek és üzlettársa éppen az óbudai önkormányzat megbízásaiból „visszafelé irányuló” pénzekkel számol el.

 

Mindeközben Vlagyimir Putyin telefonon beszélt Erdogannal a békefeltételekről. Két fő kategóriára oszthatóak a követelései. Az orosz elnök két fő kategóriát határozott meg.

 

 

Mint talán tudják, lehet hogy ír vagyok, de nem hülye!”

 

– kezdte Szent Patrik napja alkalmából megtartott beszédét az amerikai elnök. Joe Biden ezzel a mondatával feleségére, Jill-re utalhatott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére