Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyreigazítás

888.hu

2022.04.11. 08:54

 

A 2022. március 29. napján megjelent „Baloldali háttérember a zuglói parkolási korrupciós ügyről: Az annyira bitang, hogy igaz | Videó” című cikkünkben valótlan az a tényállítás, hogy Major Attila Gábor, a SENSO-MEDIA Zrt. vezérigazgatója bármilyen lejárató cikket íratott volna Patek Gáborral közösen a www.hvg.hu hírportálon.

Ezen kívül a BKK által indított közbeszerzésre vonatkozó információk megjelenítése azt a hamis látszatot kelti, hogy a SENSO-MEDIA Zrt. valamely meg nem engedett módon nyerte el a BKK jegykiadó automatáinak üzemeltetési jogát.

A BKK valóban sokadjára írta ki a meglévő közösségi közlekedési jegy- és bérletkiadó automata hálózat üzemeltetése tárgyú, EKR000632412021 azonosítójú közbeszerzési eljárást, amely 2021. június 8-án jelent meg a TED-en (1+1 évre), majd 2021. július 14-én került visszavonásra.

Ez követően a BKK Zrt. újra kiírta 2021. szeptember 3-án a BKK automaták kizárólagosan üzemeltetésére szóló közbeszerzési eljárást (3+1+1 évre), amely eljárás nyerteseként a szerződést megkötötte 2021. december 1-jén a SENSO-MEDIA Zrt. – éves szinten több mint 200 millió forinttal alacsonyabb árral, mint az utána következő T-Systems Magyarország Zrt. (TSM). A SENSO-MEDIA Zrt. ezután megkezdte az automaták átvételét, a szerződéses teljesítés értelmében 2022. 12. 22-től a teljes hálózat üzemeltetését. Fontos hangsúlyozni, hogy egy nyílt, érvényes közbeszerzési eljárás keretén belül több nagy piaci szereplővel megmérettetve nyert a SENSO-MEDIA Zrt.!

A SENSO-MEDIA Zrt. BKK Zrt.-vel kötött eredeti szerződése nem szólt semmilyen jegykiadó automata átalakításról vagy szoftver újraírásról. A SENSO-MEDIA Zrt. is úgy készült, hogy a TSM által fejlesztett szoftvert és átalakított hardware-t kell majd üzemeltetnie, a közbeszerzési kiírás is ezt a feladatot tartalmazta.

Ahogy a BKK sajtóközleménye is (https://bkk.hu/hirek/2021/11/legalabb-tovabbi-3-evrebiztositott-a-bkk-berlet-es-jegyautomatainak-uzemeltetese.6961/) leírja, mindenki a TSM általi felújításra/átépítésre készült.

Valótlan tehát az az állítás, hogy megakadályoztuk a TSM bármilyen szerződésének teljesítését. A cikkben említett időrendiség, tények, machinációk nem igazak! A nyilvánosságra hozott hangfelvételen elhangzottak és a cikkben leírtak nem fedik a valóságot.

A SENSO-MEDIA Zrt. azon dolgozik, hogy egy modern, megbízható, tisztességes vállalat legyen. Minden piaci versenyben és megmérettetésben a tudása, a termékei, a szolgáltatási minőség és az ár legyen a döntő. Távol tartjuk magunkat minden, a cikkben sejtetett és hivatkozott befolyásolási kísérlettől, nem volt és soha nem is lesz a SENSO-MEDIA Zrt. céges kultúrájának része!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére