Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több százan próbáltak meg illegálisan átkelni határainkon

888.hu

2022.04.12. 09:15

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. április 11-én összesen 254 határsértőt tartóztattak fel és 74 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – olvasható a Police.hu összesítőjében.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 8 esetben összesen 63 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó, Bácsbokod, Újmohács, Katymár és Kelebia közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 25 esetben, összesen 174 határsértőt tartóztattak fel Forráskút, Szatymaz, Öttömös, Mórahalom és Ásotthalom közigazgatási területén.

Komárom-Esztergom megyében a rendőrök Tatabánya területén 5 határsértőt tartóztattak fel.

Pest megyében, Fót területén 12 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, tunéziai, marokkói, török, indiai, egyiptomi, koszovói, pakisztáni, palesztin, líbiai és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában 3 esetben Bács-Kiskun, és 2 esetben, Csongrád-Csanád megyében a rendőrök összesen 74 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 3 embert fogtak el, 4 esetben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére