Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Muszlim képviselőnő szállt bele a keresztényekbe húsvét miatt

888.hu

2022.04.19. 11:30

Szétszedték.

 

Ilhan Omar demokrata politikusnő pályafutása tele van megmagyarázhatatlan momentumokkal. A szomáliai muszlim migráns hátterű kongresszusi képviselőnő repertoárjában szerepelt már minden: antiszemitizmus, Izrael-ellenesség, Trump-ellenesség és bevándorláspártiság is. De az amerikai sajtó arról is cikkezett, hogy valószínűleg a saját testvérével élt (ál)házasságban.

 

Omar most a keresztényekbe szállt bele húsvét alkalmából.

 

A politikus ugyanis megosztott egy videót a Twitter-oldalán, amelynek a címe „Jézus imádása 30 000 láb magasan a levegőben”, az utasok egy népszerű keresztény istentiszteleti dalt énekelnek egy utasszállító repülőgép fedélzetén. Egyes források szerint a videó korábban készült és a kontextusa sem világos, de tény, hogy most kezdett el terjedni az interneten.

 

A minnesotai muszlim képviselőnő a klipre reagálva a következőket írta:

Azt hiszem, a családomnak és nekem is imádkoznunk kellene, amikor legközelebb repülőn ülök. Mit gondolsz, mi lesz a vége?”

 

 

A TMZ szerint a klipet eredetileg Jack Jensz Jr. tette közzé, a Kingdom Realm Ministries alapítója, aki gyülekezetével együtt ukrán menekülteket segít Európában.

 

Az internet népe keményen szétszedte Omart.

 

„Szerintem be kellene fognia a száját, és abbahagynia a bigottságot” – írta Kurt Schlichter konzervatív szerző és ügyvéd.

 

„A válaszom miatt letiltanának” – írta Lavern Spicer, egy korábbi floridai republikánus kongresszusi képviselőjelölt.

 

A legkeményebb választ azonban Vernon Jones kongresszusi képviselőjelent adta:

Miért gyűlöli a keresztényeket, Ilhan? Ha a vallásszabadság, amit itt Amerikában élvezünk, zavarja önt, akkor nyugodtan csomagoljon és menjen vissza Szomáliába, Szudánba, vagy ahonnan jött. Vigye magával a testvérét is.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére