Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden dezinformációs kormányzati testületet hoz létre

888.hu

2022.05.02. 17:20

A testület vezetésével Nina Jankowicz-ot, az ukrán külügyminisztérium korábbi kommunikációs tanácsadóját bízták meg, aki két éve kijelentette, hogy a kormánynak felesleges a dezinformációkkal foglalkoznia.

 

„A Biden-adminisztráció elindítja a dezinformációs kormányzati testületet, amely a Honvédelmi Minisztérium égisze alatt fog küzdeni az állítólagos félretájékoztatás ellen.” számol be a Spectator World.

A bizottság jövőbeli működése azonban felvet néhány kérdést. A legnagyobb ellentmondás a bizottság vezetőjének személye körül van, ugyanis köztudott, hogy Nina Jankowicz nem egyszer terjesztett már dezinformációt. Az orosz-Trump összeesküvés-elméletét egy könyvben fejtette ki, de a legutóbbi, Hunter Biden laptopjából kiszivárgott, a Biden család ukrán gazdasági kapcsolatait bizonyító információkkal kapcsolatban is hamis híreket terjesztett.

 

 

Íme az új dezinformációs vezető Tik-Tok videója:

 

 

Tehát a gyakorlatban úgy kell elképzelni az orwelli Igazság-Minisztérium működését, hogy az nyugodt szívvel fogja elhallgatni a valóságot, hogy helyette teret adhasson majd a Bidenék javát szolgáló dezinformációknak.

Nem újkeletű szokás, hogy a közösségi platformok valamilyen ideológiát, és annak terjesztésére használt híreket protezsálnak. Erre a legjobb példa Zuckerberg diktatúrája, aminek köszönhetően a Facebook-on megnyilvánuló véleményed vagy a liberális mainstream-et követi, vagy nincs is, mert törlésre kerül (jobb esetben csak a bejegyzésed/kommented, rosszabb esetben a profilod).

A dezinformációs bizottság felállítása ennek a véleménydiktatúrának a következő lépése.

 

Egyetlen kormányzati ügynökségnek sem szabadna olyan hatalmat adni az online platformok felett, amely eldöntheti, hogy mi a félretájékoztatás és mi nem az.”

– emelte ki a Spectator World.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére