Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden fia úgy töltögette fel magáról a Pornhubra a szexvideókat, mintha kötelező lenne

888.hu

2022.06.03. 16:00

Tovább folytatódik a Hunter Biden körüli botrány.

 

Joe Biden amerikai elnök fia, Hunter több tucat videót töltött fel a Pornhub pornómegosztó oldalra magáról, amint prostituáltakkal érzi remekül magát – írja a londoni Times című lap.

Bár arra vigyázott, hogy a bárki számára elérhető felvételeken ne legyen felismerhető, a laptopja adatai alapján biztosan tudható, hogy ő szerepel a videókon.

 

A lap beszámolója szerint ez annak a laptopnak az átvizsgálásából derült ki, amit Hunter Biden még 2019-ben hagyott el, és ami aztán a 2020-as választási kampányban került elő. A laptopot Biden egy szervizben felejtette ott, a szerviz tulajdonosa pedig bizonyos idő után, szabályzatának megfelelően birtokba vette. A merevlemezen tárolt értesüléseket az FBI-jal osztotta meg, ezek azonban később kiszivárogtak.

MTI/AP pool /EPA/Andy Wong

 

A laptop tartalmából kiderült, hogy Joe Biden mindvégig személyesen is érintett lehetett ügyekben, ugyanis a befolyását felhasználva előnyös üzleti kapcsolatok megkötésével segíthette a fiát. Hunter korábban szervezett egy titkos találkozót édesapja és egy ukrán üzletember között. Hunter Biden 2014-től volt az ukrán Burisma nevű cég igazgatótanácsának tagja havi 50 ezer dolláros javadalmazásért, holott nem volt semmilyen cégvezetési tapasztalata.

Emlékezetes, az ügyekről készült cikkeket a közösségi médiában cenzúrázták, illetve orosz dezinformációs kampányt kiáltott mindenki.

A New York Times több mint egy évvel később úgy döntött, hogy cikket közölnek Hunter Bidenről és ügyeiről, amiben korábbi álláspontjuknak szögesen ellentmondva beismerik, hogy az ügy valós – hívta fel rá a figyelmet a botrányt előzetesen közlő New York Post.

 

A nyomozást ismerő személyek szerint az ügyészek megvizsgálták a Biden, Archer és mások között a Burisma és más külföldi üzleti tevékenységekről szóló e-maileket. Ezeket az e-maileket a The New York Times szerezte meg egy olyan fájlokból álló gyorsítótárból, amely a jelek szerint egy olyan laptopról származik, amelyet Biden egy delaware-i javítóműhelyben hagyott ott. Az e-mailt és a többi, a cache-ben lévő e-mailt olyan emberek hitelesítették, akik ismerik azokat és a nyomozást.”

írja a New York Times teljesen ellentmondva a korábbi narratívájuknak.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére