Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dallasban már nőnek öltözött férfiak tánceseményére viszik el a szülők a gyerekeiket

888.hu

2022.06.05. 16:50

Az interneten elterjedtek azok a videók, amelyeken mindenféle drag queen csecsemőknek és kisgyermekeknek lejtenek valamiféle táncot, mely a jó ízlés határait bőven túllépte. A táncosok pénzt is elfogadtak a fiataloktól.

 

Az eset egy dallasi Pride rendezvényen történt meg, mely nagy felháborodást keltett a közösségi médiában. Az előre meghirdetett eseményt „családbarát programként” promózták be, az érdeklődőket közleményben arra kérték, hogy a szülők hozzák el a gyermekeiket is, akik a legjobb drag előadóművészekkel találkozhatnak.

Majd fel is ajánlották azt a lehetőséget, hogy a fiatalok fel is léphetnek a színpadra akár önálló produkcióval, akár az általuk kiválasztott „királynővel”.

 

Szeretnél a színpadra lépni a királynőkkel? Öt korlátozott számú helyünk van fiatal előadók számára, akik szólóban vagy az általuk választott királynővel léphetnek színpadra! Gyertek, lógjatok együtt a Királynőkkel, és élvezzétek ezt az egyedülálló Pride-élményt, amely minden korosztály számára ajánlott!”

– zárul a közlemény.

 

 

Azonban a felvételeket látva többekben is az a gondolat fogalmazódott meg, hogy ez az esemény minden, csak nem mondható családbarátnak. Ugyanis a drag queen előadók nem fogták vissza magukat a gyerekek előtt: zavartalanul lejtették ugyanazokat a táncmozdulatokat és tátogtak zenére, ahogyan a felnőtt érdeklődőknek szokták.

Továbbá a felvételen az is látható, hogy a gyerekek

 

pénzt is kínáltak a táncosoknak azért, hogy előttük illegessék magukat.

 

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére