Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Nem számít, mennyire magasak az üzemanyagárak”

888.hu

2022.06.09. 19:30

Az USA demokratái közt szép számmal vannak olyanok, akiket nem zavar, hogy egekbe szállnak a gáz- és üzemanyagárak. A magyarországi baloldalnak volt kiktől eltanulni a szolidaritás csínját-bínját.

 

A gázárak kérdéséről szólva, miután sokáig vártam, hogy legyen elég zseton ebben az országban, hogy végre megkapjam az elektromos járművemet, megkaptam és a múlt hétvégén Michiganből ide vezettem. Elmentem minden egyes benzinkút mellett és nem számított, hogy milyen magas volt az ár.”

– mondta Michigan állam demokrata párti szenátora, Debbie Stabenow.

 

 

Debbie Stabenow (Photo by Greg Nash / POOL / AFP)

 

 

Magyarán, akinek magas a benzinár, az vegyen elektromos autót és minden gondja megszűnik. Baromi ismerős lehet ez a fajta gondolkodás, hiszen Márki-Zay is pont ezt a szemléletet importálta hazánkba.

Vajon miért van az, hogy a társadalmi kérdésekben magukat olyan hihetetlen érzékenynek valló politikusok egy gazdasági krízis helyzetben nem állnak az emberek oldalán?

Nagy kérdés ez, de akármi is legyen a válasz, a nap végén az ilyen politikus alkalmatlannak bizonyul arra, amire megbízást kapott.

Az alkalmatlanok népes csoportjába tartozik Biden is és egész az egész woke-galeri, ami most az USA-t „vezeti”.

 

Ez a hozzáállás a demokratáktól, hogy nem törődnek az árak emelkedésével, azért visszataszító, mivelhogy az AAA adatai szerint az üzemanyag ára az egyik napról a másikra 4 centtel emelkedett meg, szerdára pedig elérte a rekordmagasságot (4,95 dollár).

 

Az árak egy hét alatt 28, egy hónap alatt 64 centtel emelkedtek. Az árak megduplázódtak, mióta Donald Trump elhagyta hivatalát.

A Daily Wire szerint szerdán egy gallon benzin több mint 5 dollárba került a sofőröknek 16 államban és Washington DC-ben is, azonban Joe Biden elnök energiaügyi minisztériumának vezetője, Jennifer Granholm a probléma megoldása vagy kezelése helyett

azzal henceg, hogy a minisztériumban hányan vallják magukat LMBTQ-tagnak, a hét elején pedig nagy csinnadratta közepette húzta fel a meleg büszkeség zászlaját.

Jennifer Granholm (Photo by Nicholas Kamm / AFP)

Az energiaügyi miniszter beszédében közölte, hogy az amerikaiaknak „minden segítő és támogató kézre szükségük van”, nem csupán az energiaárak csökkentése érdekében, hanem a progresszív társadalmi elképzelések előmozdítása érdekében is.

A lap hozzátette, hogy amikor hétfő reggel megtartotta ezt a beszédét, mindössze 10 államban érte el a benzin gallonjának átlagára az 5 dolláros határt. A sajtótájékoztató idején azonban további hat állam és Washington került fel erre a listára....

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére