Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Autómentesítené a fővárost a gyurcsányista Bősz Anett is

888.hu

2022.06.15. 11:25

Ki tanácsolta azt az őrültséget neki, hogy ezt élő adásba jelentse ki?

 

Lehet Karácsony Gergelynek akárhány tanácsadója, ha a mennyiség nem párosul minőséggel. Mióta megválasztották főpolgármesternek, számos olyan intézkedést hozott, mellyel leginkább célzottan a közlekedést autóval megoldani tudókat sújtaná. Elég csak a felesleges és sok bosszúságot kiváltó kerékpársávokra, vagy éppen a dugókat kiváltó, egyszerre megindított budapesti felújításokra gondolni.

 

Ezek mind-mind olyan intézkedések, melyek kiváltották számos alkalommal a kocsiban ülők haragját.
A 888 is megkérdezte ezekről az utca emberét.

Nem lenne meglepő, hogy éppen ezek miatt is szavaztak üzenetérzékűen annyian április 3-án a fővárosban a jobboldali képviselő-jelöltekre.
Megbánást vagy akár az eddigiek átgondolását azonban nem váltott ki Karácsony Gergelyékből, sőt, teljes gőzzel menetelnek Budapest teljes lepusztítása és autómentesítésének irányába. Odatehetnek mellé akármennyi tanácsadót, a terv nem változik. Meg egyébként nem is változhat, erről Gyurcsány Ferenc gondoskodott is – akkor, amikor kiharcolta kedveskéjének, Bősz Anettnek a főpolgármester-helyettesi pozíciót.
Így eshetett meg az, hogy Bősz bement az ATV stúdiójába, és belemondta a kamerába, hogy arra kéri az autósokat, hogy inkább használják a tömegközlekedési eszközöket.
Szó szerint ezt mondta:
Én nagyon nagy előrelépésnek tartanám egyébként a sokféle ösztönzőt, ami mondjuk abba az irányba tolná a magyarokat, hogy minél többször hagyják maguk mögött az autót és üljenek át tömegközlekedési eszközökre.”

Ez az autóellenes duma jól beleillik abba, amit pár nappal ezelőtt Tüttő Katától hallhattunk a Spirit FM-ben.

Ő azt mondta:

 

Mindenki a maga területén gondolja végig, hogy hol tud egy kicsivel kevesebb energiát fogyasztani. Akár az autóhasználat mérséklésével, akár az otthoni fűtési, hűtési, főzési szokásoknak az újragondolásával, tehát mindenki nézze meg, hogy milyen mennyiségű energiát fogyaszt, és hogyan tudná azt csökkenteni. (…) Ha mindenki egy kicsit átgondolja, hogy mi az, ami elviselhető, az nem csak arról szól, hogy az energia számláját ő most tudja optimalizálni, hanem hozzájárul ahhoz, hogy béke legyen Európában. És ez szerintem egy nagyon fontos ügy.”

 

 

 

Amikor mi, jobboldaliak mondjuk azt, hogy a Főváros az autósok ellen tevékenykedik, akkor azt állandóan propagandának bélyegezték meg. Most, hogy már két személy is kimondta bennük rejlő aljasságaikat, akkor a balliberális sajtó irányából fülsüketítően hallgat a mély.

Pedig a terv ki lett adva, Tüttőék meg Bőszék csak végrehajtják a parancsot. Emlékezzünk mindig Franz Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke bölcs javaslataira, különösképpen arra, amikor a következőt tanácsolta mindenkinek: ideje „az energiatakarékosság jegyében” a ruhákat inkább szellőztetni a mosás helyett. Vagy Saskia Esken német szoci felvetésére, aki az autók használatát tiltaná meg minden vasárnap.

 

Ők azt mondják: ezzel mentenék meg a bolygót. Mi azt mondjuk: az ő ötleteik megvalósulásától mentsen meg minket a Jóisten.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére