Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal folytatja a hergelést, Norvégia segíthet az EU-nak elszakadni az orosz gáztól

888.hu

2022.06.24. 19:59

A MOL és az OMV is korlátozást vezetett be.

 

A baloldal egyszerűen nem képes elviselni, hogy a háborús viszonyok közepette itthon a körülményekhez képest jól mennek a dolgok, az emberek nyugalomban, biztonságban lehetnek. Ezt a biztonságérzetet akarja feldúlni a költségvetési vita ellenzéki kánonja, amely hajmeresztően valótlan tartalommal és szélsőségesen Orbán-ellenes stílusban rontott neki a 2023-as költségvetésnek.

 

 

Az unió szerint ha már függeni kell valakitől, akkor azok inkább a norvégok legyenek, de ne Putyin. Norvégiában az idei év első hónapjaiban magas termelési szintről lehetett beszámolni és szakértők szerint ez a tendencia folytatódni fog az év hátralevő részében is. Ez jó lehetőséget biztosít arra, hogy az EU növelje az importot az északi országból.

 

 

A MOL azt a döntést hozta, hogy péntektől normál kútoszlopon a járművekbe hatósági áron maximum 50 liter üzemanyagot lehet egyszerre tankolni az eddigi 100 liter helyett. A vállalat az MTI kérdésére közölte: a limitet aszerint határozták meg, hogy mi az a mennyiség, ami a lakossági felhasználók számára elegendő. A nap folyamán az OMV is arról tájékoztatja vásárlóit, hogy hálózatukban megváltoztak a tankolási szabályok. A kiadható üzemanyag mennyisége gépjárműbe alkalmanként maximum 50 liter, ez alól kivétel OMV MaxxMotion Super 100plus és OMV MaxxMotion Diesel üzemanyag.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére