Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kispesten kezdődik a labdarúgó NB I 121. idénye

Jánosy Károly

2022.07.29. 13:40

Szerdán még a Ferencváros Bajnokok Ligája-sikerérét szorítottak a drukkerek, ma pedig már a többi hazai élvonalbeli csapat hívei is izgulhatnak kedvenceikért. Ma este a Honvéd-Zalaegerszeg mérkőzéssel rajtol a labdarúgó NB I 121. idénye.

 

A 12 csapatos mezőny a hatszoros bajnok Vasassal és a két éve még az NB III-ban szereplő Kecskeméttel bővült, így továbbra is négy fővárosi együttes szerepel élvonalban. S ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, ebben az idényben is a Ferencváros a végső sikerre leginkább esélyes csapat. Kérdés, hogy a sorozatban négy bajnoki aranyat nyert és újfent megerősített FTC-t mennyire tudja megszorítani a MOL Fehérvár. A pozsonyi BL-selejtezőben látottak nem sok jót ígérnek a riválisoknak.

Tavaly nem sokan gondolták, hogy a Fehérvár nem fér majd fel a dobogóra, be kell érnie a negyedik helyezéssel a Puskás Akadémia és a Kisvárda mögött. Nyilván ez kevés lesz az idén, de a két dobogósnak alaposan meg kell dolgozni majd azért, hogy tartani tudják a tavalyi szintet. A Vasassal és az Újpesttel szemben mindig nagy az elvárás, a Paks pedig nem csak az ottaniak szívébe lopta be magát az eredményeivel, de azzal is, hogy üdítő kivételként szinte csak hazai játékosokat foglalkoztat.

Az NB I 1. fordulójának párosítása: Ma: Honvéd-ZTE 20:00, szombat: Kecskemét-Vasas 17:45, Újpest-Mezőkövesd 20:00, vasárnap: Kisvárda-Debrecen 15:45, Paks-MOL Fehérvár 18:00, Ferencváros-Puskás Ak. 20:30.

 

(Borítókép: nemzetisport.hu)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére