Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok Gyurcsányt idézik Gyurcsánynak: „El lehet innen menni...”

Horváth K. József

2022.08.15. 16:15

Olykor az ember nem tudja, hogy Gyurcsány valamelyik gyermekének mesél, vagy a magyarokkal akarja böszmerózsaszínnek láttatni a jövőt.


„Az új kormány az ország kormánya lesz, de dolga lesz a lelkekkel is. Hogy béke legyen. Hogy otthon legyen a hazából. Mindenkinek.”
– írja legutóbbi Facebook-posztjában. Hozzáteszi: „A legnehezebb mégis az lesz, hogy békét teremtsen. Háború után legyen végre béke.”

Ez a mese szép lehet egy gyereknek, de a magyarokat nem illene ilyen bornírtsággal rendre megalázni.

Miért tolja az orruk alá azt a szöveget, amiből maga is tudja, hogy képzelgés, vágyakozás az egész, amiből nyilvánvalóan nem lesz semmi. Hacsak be nem hívja Soros Gyuri bácsi és a háttérállam közös csapatait.

Ennek híján ugyanis mi a fenének kell új kormányról beszélni? Van Magyarországnak rendes kormánya, nem is régi, amely a magyaroknak nagyon is megfelelő. Miféle arcátlanság az új kormányról írni úgy, mintha a közeljövőben megalakulna? Főleg olyan embernek, akit a magyarok a legelutasítottabbnak tartanak a politikai életben? Azt meg végképp hogy gondolja, hogy ilyen helyzetben nem egyszerűen a hatalommal, hanem a lelkekkel is foglalkozni akar? Hogy hazáról, otthonról, béketeremtésről ír?

 

Most, amikor minden lehetőség meglenne a béke oldalára állni, az egész általa irányított baloldal a háború eszkalálásáról beszél azzal. Arról, hogy kiáll az Unió szankciópolitikája mellett. Már a németek oroszellenessége is repedezik. Orosz gáz és kőolaj nélkül belerokkanhat a német gazdaság, vele együtt az Európai Unió. Talán belátják, hogy rosszul döntöttek és változtatnak. Csak Gyurcsány az, aki kitart a Unió magyarellenes politikája mellett, miközben lelkekről, otthonról beszél.

Milyen haza lenne az, amely az ott élők akarata ellenére jönne létre? A volt szlovák miniszterelnök, most pénzügyminiszter Igor Matovicz azt mondja,
„Magyarország rakétaként száguld, Szlovákia úgy néz ki mellette, mint a szegény rokon.”

De Gyurcsánynak ez nem tetszik. Ő maga akar király lenni, maga akarja szegény rokonná tenni az általa vezetett Magyarországot, amelyet a magyarok nehezen tekintetének hazájuknak. Épp azért zavarták el, hogy otthon legyenek Szent István földjén.

Gyurcsány nem kis indulattal maga mondta anno, hogy akinek nem tetszik, „El lehet innen menni Magyarországról!”

Tudomásul kéne venni, hogy a magyaroknak nagyon is tetszik, hogy ilyen Magyarországon élnek. Ezt akarták. És ehhez tartják magukat több, mint tizenkét éve.

Az ő lelkük rendben van, Ferenc, ők ezt a hazát érzik otthonosnak nélküled is. Miért erőszakoskodsz állandóan? Neked sosem az kell, ami a magyaroknak.

Te csak akkor vagy otthon, ha a kommunisták vesznek körül. Ha a kommunisták között élsz. Te a kommunista Brüsszel vágyait szeretnéd Magyarországon meghonosítani, sajnos bármi áron.

Nem lenne baj, ha legalább a baloldal egyik fő ideológusára hallgatnál. Ferge Zsuzsa szociológus hangsúlyozta legfrissebb nyilatkozatában a Népszavában, hogy a tömegek nem fognak fellázadni a kormány ellen. Tudják ugyanis jól, hogy a nehezedő viszonyok nem Orbán Viktor miatt állnak elő, ő éppen hogy küzd ellene, mint Dávid Góliát ellen, hanem a háború, a világgazdasági krízis miatt, amit éppen az a háttérhatalom hozott a nyakunkra, amelyet Ferenc Te teljes mellszélességgel támogatsz.

Ha nem így lenne, összefognál Orbán Viktorral, hogy a magyarok eredményesebben küzdhessenek Góliáttal. Te azonban inkább mesélsz nekik egy olyan új világról, amely belátható időn belül még véletlenül se fog eljönni.

De ha ennyire nem tetszik neked a helyzet, akkor fogadd meg saját szavaidat. Igen, „el lehet innen menni!”

A magyarok ezt ajánlják neked tiszta szívükből. Ez lenne az igazi béke forrása. És ezt Te is tudod.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére