Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: aleppo

Magyar adományból épül gyermek- és családsegítő központ Szíriában

Magyar adományból épül gyermek- és családsegítő központ Szíriában

A Magyar Kolping Szövetség tízmillió forintot gyűjtött össze és ajánlott fel, hogy gyermek- és családsegítő Kolping-ház épüljön a polgárháború sújtotta szíriai Aleppóban. Az adományt Azbej Tristan, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkára vette át szombaton Budapesten.

Mérgesgáz-támadást hajtottak végre Szíriában

Mérgesgáz-támadás érte vasárnapra virradóra az észak-szíriai Aleppót, legkevesebb 107 ember szorul orvosi ellátásra.

A szíriai Aleppó keresztényeit egyszer már 1850-ben is magyarok védték meg

Egy 2018. január 9-ei hír szerint levélben mondott köszönetet a szíriai Aleppó érseke Magyarországnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek az üldözött közel-keleti keresztények megsegítéséért. A magyar segítségnyújtás Aleppó keresztényeinek azonban nem új keletû dolog. A történelemben már volt erre példa, mégpedig 1850-ben, amikor Bem tábornok és a 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc vele szolgáló honvédtisztjei és honvédjei sikeresen visszaverték az Aleppó keresztényeit megtámadó muszlim vallású arab lázadókat.

Aleppó érseke megköszönte Orbán Viktornak Magyarország segítségét

Az üldözött közel-keleti keresztények megsegítéséért levélben mondott köszönetet a szíriai Aleppó érseke Magyarországnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfõ sajtófõnöke.

Elõrenyomultak a török hadosztályok Szíriában

Behatolt az északnyugat-szíriai tartományba csütörtök este az ott hadmûveletet kezdõ török hadsereg elsõ konvoja - közölték lázadók, egy civil szervezet és szemtanúk.

Rengeteg dolga van az orosz katonaorvosoknak Szíriában

Dmitrij Aszesszorov, az orvosi kontingens vezetõje elmondta, hogy az orosz katonaorvosok új kórházat rendeztek be a szíriai kormányerõk által tavaly decemberben elfoglalt Aleppóban, az intézményben naponta több mint száz beteget látnak el.

Reggel 7:59

Trump: a terroristák ellen küzdünk; Botkának ideje elszámolnia az ügyeivel, Visszafoglalták a szír kormányerõk Aleppó tartományát.

Teljesen elfoglalták a kormányerõk Aleppó tartományt

Szergej Rudszkoj vezérezredes, az orosz vezérkar mûveleti fõosztályának vezetõje hétfõi moszkvai sajtóértekezletén bejelentette Aleppó tartománynak a damaszkuszi kormány általi teljes birtokbavételét.

A borzasztó körülmények közül kimentett szíriai oroszlánnak kölyke született

Az újszülöttrõl több képet is posztolt a Négy Mancs szervezet.

A szíriai háborút az állatok is megsínylették

Az állatkert sok lakója életét vesztette a harcokban, amelyik nem, az pedig az éhhalál szélére sodródott. Az életben maradt állatoknak hamarosan új otthont keresnek.

Vissza az oldal tetejére