Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: heller ágnes

Gyurcsányék kitartanak az antiszemita kijelentéseiről elhíresült jelöltjük mellett

Gyurcsányék kitartanak az antiszemita kijelentéseiről elhíresült jelöltjük mellett

Bíró László, az antiszemita és cigányellenes bejegyzéseiről egy csapásra elhíresült jobbikos országgyűlési képviselőjelölt körül csak nem nyugszanak az indulatok.

Elhunyt Heller Ágnes

Elhunyt Heller Ágnes

Péntek kora este elhunyt Heller Ágnes. A filozófus 90 éves volt.

Nagyot akart mondani Heller Ágnes, de csak sivalkodás lett a vége

Nagyot akart mondani Heller Ágnes, de csak sivalkodás lett a vége

A korábban a rekordnépszerűtlen francia elnöknél, Emmanuel Macronnál vendégeskedő baloldali Vénusz ismét túltolta a biciklit.

Heller Ágnes elég súlyos náci szövegeket tol

A baloldali Vénusz szerint Orbán faji alapon kormányoz, mert csak a magyarokhoz szól. Ettõl a perctõl kezdve nyugodtan tegyünk egyenlõségjelet Heller Ágnes baloldali filozófiája és Hitler nemzeti szocializmusa közé. Mindkettõ a faji hovatartozásról elmélkedik, valamint mindkettõ kacérkodott a szélsõjobbal.

Heller Ágnes lánya helyes fiatalokat keres a nacionalizmus elleni megatüntetéséhez

Hermann Zsuzsa, Heller Ágnes lánya és az MTA Pszichológiai Intézetének a munkatársa (legalábbis a Facebook-oldala alapján) helyes fiatalokat keres az ötmillió fõs megatüntetéséhez.

Heller Ágnes ötmillió nõvel és férfival tüntetne a migránsok befogadásáért

Azt szeretné, ha Európa nagyvárosaiban 2018. október 13-án szombaton, közép-európai idõ szerint 14.00 órakor egyszerre, egy idõben ötmillió nõ és férfi tüntetne az utcákon, a tereken, és emelnék fel hangjukat a nacionalizmus ellen egy egységes, demokratikus és szolidáris Európáért.

A baloldal elárulta a zsidóságot

Kísértet járja be Európát, az antiszemitizmus kísértete - hangzott el egy 12 évvel ezelõtti konferencián, ahol a baloldali antiszemitizmus új aspektusait vizsgálták. Tizenkét év alatt sok víz lefolyt a Dunán, és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a nyugati mainstream baloldal és szövetségese, a neoliberalizmus rálépett a nemzeti szocializmus által kikövezett antiszemita ösvényre. 2018-ra elérkezett az idõ, amikor nyíltan, félelem és retorzió nélkül beszélhetünk a haladó baloldal új, minden eddiginél meglepõbb és nagyobb erejû antiszemitizmusáról.

Úgy sivalkodik Hont András, mintha nem lenne holnap

Nagyon úgy tûnik, a HVG munkatársa, Hont András mindenáron azt akarja, hogy foglalkozzunk vele: most éppen Heller Ágnest vette védelmébe amolyan igazi demokrata stílusban.

Vissza az oldal tetejére