Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: képzés

Újra elindul a Megafon képzése

Mi, jobboldaliak tehetünk azért, hogy az üzeneteink itt is sikeresek legyenek, ezért kell minőségi jelenlétet kiépítenünk a Facebookon. Ehhez azonban rád is szükség van – mondta Bohár Dániel a Megafon közösségi oldalára feltöltött legújabb videójában.

Bővül szeptembertől a Debreceni Egyetem képzési palettája

A légi járművek karbantartásához szükséges gyakorlati ismereteket tanulhatnak szeptembertől a Debreceni Egyetem (DE) Műszaki Karának járműmérnök alapszakos hallgatói, miután erről együttműködési megállapodást kötött az intézmény az Aeroplex Közép-európai Légijármű Műszaki Központtal – adta hírül honlapján az egyetem.

Kovács István a 888-nak: A konzervatív közösség ereje nagyobb, mint gondolnánk

Kovács István a 888-nak: A konzervatív közösség ereje nagyobb, mint gondolnánk

A jobboldali influenszerek képzésére létrehozott Megafon alapítója szerint mindenre fel kell készíteniük a program résztvevőit, mert ha ma egy konzervatív el akarja mondani a véleményét, annak olyan gyűlöletkampányra kell felkészülnie, mint Bagdy Emőke pszichológusprofesszornak, aki csak azért került a célkeresztbe, mert az LMBTQ-érzékenyítésről alkotott szakmai véleménye nem tetszett a liberális toleranciabajnokoknak.

Szerdán hozzák nyilvánosságra az idei felsõoktatási ponthatárokat

Szerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsõoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsõként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetõk. Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, fõiskolákra, a diákoknak a fõvárosban és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak.

Informatikusokat képez ki az állam

Négy év alatt legalább 4 ezer informatikai fejlesztõ állhat munkába a most induló Informatikai fejlesztõi karrier start programnak köszönhetõen, mondta Varga Mihály az MTI-nek.

Európai terrorelhárítók orvosait képzi a TEK

Egyhetes nemzetközi képzést indított a TEK a speciális beavatkozó egységekben szolgálatot teljesítõ egészségügyi személyzet számára.

Kurzust indít a Washingtoni Egyetem az álhírek ellen

A seattle-i kampuszon lehet részt venni az órákon.

Túljelentkeznek a Pallas Athéné képzéseire

Az új szemeszterben 1157 hallgató kezdi meg a tanulmányait a kecskeméti székhelyû Pallasz Athéné Egyetemen, az intézmény duális képzésein jelenleg tízszeres a túljelentkezés.

Önvédelmi képzést indítottak a brit politikusoknak

Önvédelmi képzést igényelhetnek a brit parlament képviselõi és dolgozói, hogy a jövõben elkerüljék a Munkáspárt politikusa, Jo Cox meggyilkolásához hasonló eseteket.

Vissza az oldal tetejére