Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: közgyûlés

Az EU újabb szankciók előkészítéséről állapodott meg Oroszország ellen

Zelenszkij az ENSZ Közgyűlésén videóüzenetben elmondott beszédében arra szólította fel a világ országait, hogy büntessék meg Oroszországot.

Szijjártó: Az Európai Unió végre fejezze be a nyolcadik szankciós csomag emlegetését

Szijjártó: Az Európai Unió végre fejezze be a nyolcadik szankciós csomag emlegetését

Európa jobban szenved az ukrajnai háborúra válaszul kivetett korlátozásoktól, mint Oroszország, ezért el kell felejteni a nyolcadik szankciós csomagot, az ugyanis csak tovább mélyítené a nehézségeket – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ Közgyűlés magas szintű hetén, New Yorkban.

Novák Katalin államfő vezeti az ENSZ Közgyűlés magyar delegációját

A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) közölte, hogy a köztársasági elnök fogja vezetni az ENSZ Közgyűlés 77. ülésszakának magyar delegációját.

Bojkottálta a miskolci Fidesz járványügyi mentőcsomagját a baloldali városvezetés

Bojkottálta a miskolci Fidesz járványügyi mentőcsomagját a baloldali városvezetés

A miskolci Fidesz csütörtökön nyújtott be egy indítványt a közgyűlésnek, amelyben javaslatokat tettek a baloldali városvezetésnek a vendéglátósok és taxisok megsegítésére. A baloldali városvezetés nem meglepő módon nemcsak nem támogatta, de napirendre sem vette a beadványt, amely közel 4000 bérlőt, sok száz családot és nyugdíjast segíthetne a járványhelyzetben.

Ehhez pofa kell: a kormány nem, de Karácsony irányíthat rendeleti úton

Ehhez pofa kell: a kormány nem, de Karácsony irányíthat rendeleti úton

Miközben a parlamentben a Párbeszéd utasította el leghangosabban a kormány felhatalmazását a rendeleti kormányzásra, addig társelnökük, Karácsony Gergely főpolgármester bizonytalan időre elhalasztotta a Fővárosi Közgyűlés üléseinek megtartását, e-mailben fogadja a frakciók véleményét, de az intézkedéseket lényegében ő maga hozza meg.

Kiebrudalni sem képes rendesen az útjában álló jobbikosokat Jakab Péter

Kiebrudalni sem képes rendesen az útjában álló jobbikosokat Jakab Péter

I., avagy „Keménykezű” Jakab Péter még a feleslegessé vált radikálisokat is képtelen kihajítani pártjából: szabályosan alkudozni kezdett a „Ballik-elnökkel” saját lemondásáról a holokauszttagadó, emlékműgyalázó Kulcsár Gergely. Szerinte „16 év szolgálat után” jár valami egy „ötgyermekes családapának”. Csendben jegyezzük meg: egy bírósági tárgyaláson erről a mintaapáról párttársa azt vallotta, hogy egy tinilánnyal volt házasságtörő kapcsolata.

Már a NATO is törölte Demeter Márta tagságát

A NATO Parlamenti Közgyûlésének hivatalos honlapján is törölték a delegáltak sorából Demeter Mártát.

Szijjártó: támogatni kell a fiatalok bevonását a békeközvetítõi erõfeszítésekbe

A magyar kormány meglátása szerint a civilek megóvásának legjobb módja, ha igyekeznek megelõzni a konfliktusokat, és ebben a folyamatban fontos szerepet kell kapniuk a fiataloknak - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön az ENSZ-közgyûlés New York-i ülésszakán, a nemzetközi békeközvetítõi erõfeszítések segítésére létrejött, úgynevezett Közvetítõi Baráti Csoport (Group of Friends of Mediation) rendezvényén.

Az ENSZ-közgyûlés nem fogadja el Jeruzsálemet Izrael fõvárosaként

Az ENSZ Közgyûlése 128 támogató és kilenc ellenszavazattal, 35 tartózkodás mellett csütörtökön elfogadta a Donald Trump amerikai elnök Jeruzsálem státuszára vonatkozó döntését elítélõ határozattervezetet. Huszonegy állam nem vett részt a voksoláson.

"Szeged városa a maffia kezébe került, és a keresztapát úgy hívják, hogy Botka László"

Szabó Bálint jogász sajtótájékoztatót hirdetett a szegedi városháza elé, éppen a díszközgyûlés idejére. A sajtótájékoztatón Szabó maffiózónak nevezte Botkát. Az esemény után Szabó és a Szeviép-károsultak megpróbáltak bemenni a közgyûlésre, ám a városháza biztonsági emberei nem engedték be õket. Szabóék emiatt rendõrt hívtak.

Vissza az oldal tetejére