Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: lehallgatás

Hamisan tanúskodó, volt FBI-os jogásszal folytatódik az Obamagate-ügy

Hamisan tanúskodó, volt FBI-os jogásszal folytatódik az Obamagate-ügy

Kevin Clinesmith, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) volt jogásza elismerte, hogy a hatóságot félrevezető nyilatkozatot tett a Mueller-bizottság vizsgálatai során, amelyek az oroszok és a Trump-kampány munkatársai közötti esetleges összejátszást vizsgálták a 2016-os választási folyamatban – jelentette be pénteken John Durham ügyész.

Beismerte a nyilvánvalót a Facebook: naná, hogy lehallgatta a felhasználóit

Beismerte a nyilvánvalót a Facebook: naná, hogy lehallgatta a felhasználóit

Elismerte kedden a Bloomberg hírügynökségnek küldött közleményében a Facebook, hogy korábban lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített.

Lehallgatták a legnépszerûbb ukrán elnökjelöltet

Lehallgatásra alkalmas berendezést találtak a jelenleg legnépszerûbb az ukrán elnökjelölt, Volodmir Zelenszkij humorista kijevi választási irodája melletti épületen - hozta nyilvánosságra hétfõn Arszen Avakov belügyminiszter.

"Ötvenes évekbeli hangulat" alakult ki Márki-Zay Péter alatt a vásárhelyi városházán

Bizottság vizsgálta ki a hódmezõvásárhelyi városházán a februári idõközi választást követõen történt elbocsátásokat, a testület jelentését a közgyûlés pénteki ülésén fogadták el.

Laza 6 millió embert hallgatott le a román hírszerzés

Hatmillióra tehetõ a Román Hírszerzõ Szolgálat (SRI) által 2005 és 2016 között lehallgatott emberek száma - jelentette be csütörtökön Claudiu Manda, a SRI mûködését felügyelõ parlamenti bizottság szociáldemokrata elnöke.

Vizsgálat indul Márki-Zay ellen

Panasz érkezett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH), mivel a frissen megválasztott "független" polgármester diktafonra veszi a beszélgetéseket.

Légbõl kapott álhír az ellenzékiek és a sorosisták lehallgatási ügye

Az e heti HVG címlapos anyagában azt sejteti, hogy ellenzéki politikusokat, újságírókat, sorosista aktivistákat hallgatnak le a szakszolgálatok.

Trump stábjának lehallgatását még az Obama-kormányzat kezdte

A CNN kedden közzétett információi szerint Donald Trump amerikai elnök volt kampánymenedzsere, Paul Manafort lehallgatását már az elõzõ elnök, Barack Obama kormánya elrendelte.

Kémprogramot fejleszt a német kormány - a legjobb alkalmazások titkosítását is megkerülhetik

Egy kiszivárgott dokumentum szerint a német hatóságok olyan technológiával fognak rendelkezni 2017 végére, amellyel észrevétlenül tudnak kémprogramot telepíteni a megfigyelni kívánt személyek mobiltelefonjára. A német rendõrség magáncégek bevonásával hajtaná végre az efféle mûveleteket.

Háromszázezer ember lehallgatását engedélyezték a román bíróságok

A kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem jogi karának elõadótanára, Radu Cirita szerint Romániában 2010 és 2015 között mintegy 300 ezer ember telefonjának lehallgatását engedélyezték a bíróságok.

Vissza az oldal tetejére