Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar film

Hazánk továbbra is vonzó a hollywoodi produkciók számára

Az olajozottan működő, kedvező magyar filmtámogatási rendszer továbbra is nagyon vonzó a külföldi produkciók számára – állapította meg a The Hollywood Reporter.

A tervek szerint hamarosan Mátyás királyt és Bem apót is viszontláthatjuk a filmvásznon

Tavaly jelentette be a Filmalap, hogy 14 történelmi filmtervet támogat, most azt is közzétették, hogy az alkotók filmtervenként 2,5 millió forint forgatókönyv-fejlesztési támogatással folytathatják a munkát.

Amerikai koppintások helyett még több ilyen magyar filmet kérünk a mozikba!

Avagy íme egy tökéletes példa arra, hogy miért nincs szükség a tömeggyártott, klisés amerikai filmek lemásolására. Apró mesék-kritika.

Jelentõs díjat kapott a Megszállottak címû magyar film

Pozsgai Zsolt drámaíró, színházi és filmrendezõ Megszállottak címû alkotása kapta a legjobb drámai alkotásnak járó díjat Zürichben, Európa egyik legjelentõsebb online filmfesztiválján.

Kányádi Sándorról készítenek filmet

Tizenhárom új dokumentumfilm és kilenc ismeretterjesztõ film készül el a Magyar Média Mecenatúra Programban.

Jön az elsõ magyar horrorfilm

November végén kezdi el forgatni Bergendy Péter Post Mortem címû horrorfilmjét, amely közvetlenül az elsõ világháború befejezése után játszódik egy kísértetek által megszállt magyar faluban. Olyan nagyszabású, széles közönséghez szóló produkciót akar készíteni, amely a nemzetközi piacon is megállja majd a helyét.

A magyar film nem ciki, és régen sem volt az

Vegyük sorra a hazai produkciókat, és nézzük meg, hogy melyek azok a filmek, amik a mai napig méltó helyet foglalnak el a magyar filmiparban. Filmajánló a 888-on.

Nagypál Orsi elsõ nagyjátékfilmje a monogámia köré épül

A monogámia kérdéskörét járja körül humorosan Nagypál Orsi Nyitva címû elsõ nagyjátékfilmje, amelyet október 18-tól vetítenek a magyar mozikban.

Két magyar alkotás is szerepel a chicagói filmfesztiválon

Két magyar alkotás, a Ruben Brandt, a gyûjtõ címû animációs film és az X - A rendszerbõl törölve címû játékfilm is szerepel az 54. Chicagói Nemzetközi Filmfesztiválon (CIFF).

Díjat nyert Bogdán Árpád filmje, a Genezis

Bogdán Árpád filmje, a Genezis nyerte a Fünf Seen Filmfesztivál fõdíját a hétvégén Dél-Németországban. A négy helyszínen megrendezett bajorországi seregszemle szeptember 6. és 15. között csaknem 150 filmet vonultatott fel - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap.

Vissza az oldal tetejére