Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar zene háza

Márki-Zayék belepisilnének a Kárpát-medencébe is

Márki-Zayék belepisilnének a Kárpát-medencébe is

Komoly bárdolatlanságot feltételez, ha valaki szándékosan meg akar sérteni valakit, s ehhez olyan eszközt választ, amivel nemcsak a „célszemélybe”, hanem annak társadalmi közösségébe, ha tetszik sok millió ember lelkébe gázol bele tudatosan.

Karácsony a kereszténységen gúnyolódott, most bocsánatkérésre szólítják fel

Minden jóérzésű, a másik hitét és vallását tiszteletben tartó ember nevében bocsánatkérésre szólítja fel Karácsony Gergely főpolgármestert a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ).

Karácsony Gergely még mindig a Magyar Zene Házát támadja

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere még mindig nem állt le a Magyar Zene Háza támadásával, és továbbra sem érti, hogy azok az épületek, amiket a Városligetben építettek, miért nem valahol máshol épültek meg, és hogy miért nem hagyták meg a parkot parknak. A baloldali politikus nem először fogalmaz meg ilyen véleményt, mivel már évek óta a Liget-projekt megvalósulása ellen szólal fel, korábban még azt is kilátásba helyezte, hogy akár polgári engedetlenség árán is keresztbe tegyen a terveknek – írja a Magyar Nemzet.

Karácsony tovább tervezi a semmit

Karácsony tovább tervezi a semmit

Karácsony Gergely tovább puffog a most átadott Magyar Zene Háza miatt. Szerinte a Városliget valójában egy mocsár, ezért is élnek ott például „fantasztikus” platánok. A főpolgármester a Klubrádió hallgatói előtt osztotta meg azt a nézetét, miszerint a „XXI. században egy parkban építkezni olyan, mint belepisilni a szenteltvíztartóba”.

Az ország építők nevét a magyar nemzet soha nem felejti el

A miniszterelnök egy videót osztott meg a Zene Házának tegnapi átadójáról.

Varga Miklós: A Sargentini-jelentéssel csak meg akarták leckéztetni Magyarországot

Európát nem szabad összetéveszteni az Európai Unióval, a Sargentini-jelentés pedig csak azt a célt szolgálja, hogy megleckéztesse Magyarországot, mert az fel merte emelni a fejét, és harcolni mert a saját érdekeiért - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozó legendás magyar rockzenész, Varga Miklós.

Gidófalvy Attila: Ideje, hogy a rockzene mûfaja jobban a helyére kerüljön

Felépült a betegségébõl a sikeres õssejtterápiának köszönhetõen a Karthago együttes jól ismert zenésze, Gidófalvy Attila, aki a 888.hu-nak nyilatkozva úgy vélte: ideje lenne, hogy a magyar rockzene a jelenleginél jobban a helyére kerüljön a tuc-tuc és a haknizenélés mai világában. Gidófalvy Attila szerint érdemes lenne változtatni a zenei tehetségkutatók gyõzteseit kiválasztók szempontjain is. A magyar rockzene egyik ikonikus alakjának mostanra már nem csak visszanõtt a legendás szakálla, de rádiómûsora is van és már új zenéken is dolgozik, amelyeket a Karthago 40. évfordulóját jövõ áprilisban megünneplõ nagykoncerten élõben is lehet majd hallani.

Liget Budapest: hamarosan megkezdõdik a Magyar Zene Háza építése

Augusztus végéig megkezdõdik a világhírû japán építész, Fudzsimoto Szu által tervezett Magyar Zene Háza építése a Liget Budapest Projekt keretében; az oktatási, múzeumi intézményként és koncerthelyszínként is szolgáló épület 2020 végén nyithatja meg kapuit.

Vissza az oldal tetejére