Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: oktatási törvény

Gulyás Gergely kihúzta a gyufát az ukránoknál

Az ukrán külügyminisztérium megengedhetetlennek minõsítette pénteken Gulyás Gergelynek, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszternek azt a kijelentését, amellyel félfasisztának nevezte az ukrán oktatási törvényt.

Ukrajna nem tudja teljesíteni a kárpátaljai magyarok kívánságát

Olena Zerkal, az európai integrációért felelõs ukrán külügyminiszter-helyettes szerint a kárpátaljai magyarok kérései nem teljesíthetõek.

Magyarországnak joga van fellépni Ukrajna ellen

Magyarországnak nem csak felelõssége, de lehetõsége is van arra, hogy fellépjen a uniós társulási megállapodásban rögzített szabályok megsértõi, köztük Ukrajna ellen - mondta Gálik Zoltán.

Szijjártó: nem áldozzuk fel a kárpátaljai magyarokat a világpolitika oltárán

Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációjával kapcsolatban - jelentette ki Szijjártó Péter.

"Az ukrán médiának fel kellene hagynia magyarellenes kampányával"

Mindenekelõtt az Ukrajnában folyó magyarellenes médiakampánnyal kellene felhagyni, hogy megszûnjenek a kárpátaljai magyarság elleni provokációk - jelentette ki az MTI-nek kedden Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke, az ukrán parlament képviselõje.

Magyarország megpróbálja visszavonatni az ukrán oktatási törvényt

Magyarország a már elfogadott ukrán oktatási törvény, valamint a kijevi parlament elõtt javaslatként fekvõ nyelvtörvény és állampolgársági törvény visszavonását akarja elérni - mondta a külgazdasági és külügyminiszter az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) csütörtöki rendezvénye után tartott rögtönzött sajtótájékoztatóján Budapesten.

Reggel 7:59

Ezért is fontos az emberek véleménye; Trump újabb ígéretet hajt végre; Visszakoznak az ukránok?

Porosenko aláírta az új ukrán oktatási törvényt

Petro Porosenko ukrán elnök aláírta hétfõn az új oktatási törvényt, amelyet szeptember 5-én fogadott el a kijevi parlament, és amely a kisebbségi nyelveken történõ oktatás visszaszorítása miatt komoly tiltakozásokat váltott belföldön és külföldön, köztük Magyarországon is.

Aláírta az ukrán házelnök a magyarellenes törvényt

A kijevi parlament által megszavazott új oktatási törvényt így már csak Petro Porosenko elnöknek kell jóváhagynia. A kárpátaljai magyarság vétózásra kéri az ukrán elnököt - írja az MTI.

Vissza az oldal tetejére