Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: petro porosenko

A volt ukrán elnök és a jelenlegi luxemburgi miniszterelnök is Orbán Viktornak üzenget

A volt ukrán elnök és a jelenlegi luxemburgi miniszterelnök is Orbán Viktornak üzenget

Ordítani tudnának a fájdalomtól, hogy a magyar miniszterelnök sikert-sikerre halmoz.

Mutatjuk, miért aggódik Ukrajnáért ennyire Soros György

Mutatjuk, miért aggódik Ukrajnáért ennyire Soros György

Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns rengeteg pénzt költött el Ukrajnában. A második legbefolyásosabb személy lett az országban és még kitüntetést is kapott.

Csupán egyfajta oltóanyag áll még rendelkezésre Ukrajnában

Nem érzékelhető lassulás a koronavírus-járvány terjedésében Ukrajnában, vasárnapra is több mint kilencezer új beteget jegyeztek – annak ellenére, hogy hétvégenként általában kevesebben fordulnak orvoshoz, és kevesebb tesztet végeznek -, és ismét rendkívül sokan kerültek kórházba.

Figyelmeztetés: Amerika nem tűri a választásokba való beavatkozást

Figyelmeztetés: Amerika nem tűri a választásokba való beavatkozást

Az Egyesült Államok szankcióval sújt orosz és ukrán állampolgárokat az amerikai választási folyamatba történő beavatkozás kísérletéért – jelentette be a washingtoni pénzügyminisztérium csütörtökön.

Hatályba lépett a magyarokat is sújtó ukrán nyelvtörvény

Kedden lépett hatályba az ukrán nyelvtörvény, amely igen sok bírálatot kapott nemcsak a kisebbségek részéről, de Ukrajna szomszédaitól is.

Aláírta az ukrán házelnök a felháborító nyelvtörvényt

Aláírta a kisebbségek által bírált ukrán nyelvtörvényt kedden Andrij Parubij azután, hogy a parlament elvetette mind a négy előterjesztést, amely a jogszabály visszavonására irányult.

Lemondott a magyarellenes ukrán külügyminiszter

Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter bejelentette, hogy kész benyújtani lemondását, miután tárgyalást folytatott Volodimir Zelenszkij megválasztott elnökkel – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A helyi sajtó értelmezése szerint Klimkin lemondása valójában arról szól, hogy a politikus ezzel csak megelőzi azt, hogy az új elnök bocsássa el őt.

Ukrajnában nagyon furcsa dolgok történnek

Ukrajnában minden lehetséges. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a világ egyetlen hontalan politikusa, Mihail Szaakasvili (hajdani grúz elnök) reggel még azzal fenyegetõzött Kijevben, hogy öngyilkosságot követ el és leugrik egy épület tetejérõl. Ezután õrizetbe vette õt a rendõrség. Mostanra viszont a hírek szerint a hívei kiszabadították a hajdani grúz állami vezetõt, aki ezután a Majdan térre tiltakozó nagygyûlést hívott össze Porosenko ukrán elnök eltávolítására.

Vissza az oldal tetejére