Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: titkosszolgálatok

Hogyan segítették vissza a baloldal élére Gyurcsány Ferencet a titkosszolgálatok?

Hogyan segítették vissza a baloldal élére Gyurcsány Ferencet a titkosszolgálatok?

A Magyar Nemzet videójából továbbá az is kiderül, hogy Dobrev Klára férjét a volt szocialista párttársai miért tartották a baloldal legjobban informált szereplőjének.

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikrõl semmit sem tudunk

Villáminterjú Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértõvel a terrorizmusról és az elmúlt hét ezzel kapcsolatos történéseirõl.

Ismét az AfD a második erõ Németországban

Jót tett a párt népszerûségének, hogy menesztették a chemnitzi tüntetésekrõl õszintén beszélõ titkosszolgálati vezetõt.

Titkosszolgálati játszmák, korrupció, külföldi beavatkozás - ez Románia 2018-ban

A Romániában kibontakozó tüntetéshullámot a demokrácia diadalaként tálalják a hazai lapok, és kísérletet sem tesznek a háttérben zajló folyamatok értelmezésére. Mi most egy Románia-szakértõvel megpróbáljuk elmagyarázni nektek, hogy miért rossz, ha a kormányok hazaárulás terhe mellett idegen hatalmaknak szolgáltatják ki az országukat.

Toroczkaiék lerántanák a leplet Radnai állampárti múltjáról

Kikérik az iratokat az Állambiztonsági Levéltárból a Jobbik kommunikációs igazgatójáról, Radnai Lászlóról, mivel Toroczkaiék szerint õ tette tönkre a pártot.

Putyin: meg kell óvni az orosz elnökválasztást a nyugati titkosszolgálatok befolyásolási kísérleteitõl

Vlagyimir Putyin orosz elnök arra utasította az oroszországi titkosszolgálatokat, hogy "építsenek ki biztonsági akadályokat" azért, hogy a külföldi titkosszolgálatok befolyásolási kísérleteitõl eredményesen megóvhassák az ország társadalmát és a politikai szereplõket a márciusi elnökválasztás elõtt.

Soros György kitartottjait vizsgálják a titkosszolgálatok

A polgári elhárítás és a polgári hírszerzés is vizsgálja a Soros-hálózat befolyásolási kísérleteit a Magyarországgal kapcsolatos európai uniós döntések esetében - hangzott el a Kormányinfón.

Öt év börtönre ítélték Gyurcsány titkosszolgálati emberét

Nem jogerõsen öt év börtönbüntetésre és százötven millió forint vagyonelkobzásra ítélte a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa Galambos Lajost, a Gyurcsány-kormány egykori Nemzetbiztonsági Hivatalának fõigazgatóját csütörtökön - olvasható a Magyar Idõkben.

Újabb fordulat jöhet a volt titkosszolgálati vezetõk ügyében

Felülvizsgálati kérelem benyújtását fontolgatja a Fellebbviteli Fõügyészség a Legfõbb Ügyészséghez a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetõinek ügyében, mert szerintük a szeptemberi jogerõs ítélettel nincs minden rendben.

Szorul a hurok Szilvásyék nyaka körül

Lényegében minden akadály elhárult a kémügy titkosításának feloldása elõl, így hamarosan nyilvánosságra hozhatják a Gyurcsány-kormány idején a polgári titkosszolgálatokat alapjaiban megrázó orosz hírszerzési akció részleteit.

Vissza az oldal tetejére