Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tûzifa

Megbüntetnék a fával fűtő lakosokat

Megbüntetnék a fával fűtő lakosokat

Pénzbüntetést kaphatnak azokat a polgárok, akik fatüzelésű kályhákkal melegítik fel az otthonaikat az Egyesült Királyságban. Az egekbe szökő energiaárak miatt megugrott a kereslet a fatüzelésű kályhák iránt, és többen fordultak újra a kandalló felé, azonban ezekre szigorú környezetvédelmi szabályok vonatkoznak.

Hatalmas a lakossági igény a tűzifára, aki jogosult, időben megkapja az Egererdő szerint

Folyamatos a tűzifa termelése és kiszállítása az Egererdőnél – tudatta portálunkkal Dobre-Kecsmár Csaba. A részvénytársaság vezérigazgatója elmondta: ütemezetten halad a lakossági tűzifaigény kiszolgálása. Az erdőn több tucat brigád dolgozik, hogy időben, minden családhoz eljuthasson az otthon melegét adó megújuló energiaforrás.

Elindul a hatósági áras tűzifaprogram

Elindul a hatósági áras tűzifaprogram, már lehet jelentkezni vásárlási szándékkal az erdőgazdaságoknál. Az igényt személyesen, telefonon és e-mailben is lehet jelezni – közölte az Agrárminisztérium vasárnap.

Továbbra is fenntartható módon zajlik a tűzifa kitermelése

Továbbra is fenntartható módon zajlik a tűzifa kitermelése

Álságos és teljes hozzá nem értésről vagy ami még rosszabb, tudatos negatív hangulatkeltésről árulkodik egyes zöld szervezetek és az ellenzéki pártok rágalomhadjárata a fakitermelések szabályozásával kapcsolatban – írta közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter.

Reggel 7:59

A német parlament elfogadta a menekültek beilleszkedésérõl szóló törvényt; rendõrök elleni erõszakhullám az USA-ban; tûzifarekordot döntöttünk télen. Ezek a mai reggel legfontosabb hírei.

Vissza az oldal tetejére