Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Walt forogna a sírjában, ha látná, hogy mivé vált a Disney”

888.hu

2022.04.04. 21:30

Egyre nagyobb a felháborodás a Disney ideológiai irányvonala miatt, a vállalat ugyanis támogatja az LMBTQ-mozgalmat, ezt pedig az üzleti tevékenységébe is beépíti a cég. Emiatt egyre több család fordul el a világvállalattól.

 

Élesen bírálta a Disney-t Marsha Blackburn, egy amerikai szenátor egy rádióinterjúban, mert a világcég nyíltan hűséget fogadott az LMBTQ-mozgalom mellett. Bob Chapek vezérigazgató nemrég kijelentette:

a Disney mélyen elítéli a floridai törvénymódosítást, amely a jövőben megtiltja, hogy az iskolákban szexuális ideológiákról és transzneműségről tanítsanak harmadik osztályos korig.

 

Vagyis a Disney szerint a gyermekeknek joguk van ahhoz, hogy az iskolában tájékozódjanak a különböző gender-ideológiákról. A Disney nemrég egy külön munkacsoportot is felállított, amelynek az lesz a feladata, hogy több LMBTQ-tartalmat készítsenek a gyermekeknek – írta meg a V4NA.

Marsha Blackburn republikánus szenátor szerint „a baloldali szélsőségesek így használják fel a vállalatokat arra, hogy a céljaikat érvényesítsék”. Hozzátette, hogy „a szülők azért viszik Disney Worldbe a gyerekeiket, hogy egy kellemes napot eltöltsenek fantáziaországban”, nem pedig azért, hogy „egy rémálomban találják magukat. A szülők nem akarják, hogy ideológiát kényszerítsenek a gyermekeikre” – mondta.

Egyre több család fordul el a Disney-től amiatt, mert az LMBTQ-mozgalmat szolgálja ki a termékeivel.

 

Hatalmas üzletei közé tartoznak a filmstúdiók, a műsorszóró és kábeltelevíziós hálózatok, a streaming szolgáltatások és a kiskereskedelmi termékek. Ezeket kezdték el bojkottálni a családok. A Fox News azt írja: az eddig hűséges Disney-fogyasztók szerint „a vállalat körül az elmúlt években elszabadult a pokol”, és most már úgy vélik, hogy „a vállalat gyakorlatilag minden területén – a filmektől kezdve a streaming-szolgáltatások műsorain át a vidámparkokig és a szórakoztatóipari és médiakonglomerátum egyéb kínálatáiig – baloldali politikai programot követ”.

A szülők és nagyszülők arra buzdítják az embereket, hogy mondják le a különböző Disney-szolgáltatásokat. „Walt forogna a sírjában, ha látná, mit csinál mostanában a cége. Itt az ideje, hogy a háztartásodat minden Disney dologtól megtisztítsd!” – mondta a Fox Newsnak az egyik felháborodott szülő. Patti Garibay szerint a Disney „már nem egy biztonságos menedék a családok számára, hanem inkább egy erkölcsi iránytű nélküli környezet”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére