Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2020.09.15. 19:59

Újabb színész szólal meg az SZFE-ügyben | Melegcsókkal reklámoz a Burger King | Akasztással fenyegeti Salvinit egy demokrata képviselő. .

Benkő Péter nyílt levélben szólalt fel az SZFE-balhé ellen

Nyílt levelében „alattomos, sunyi, jellemtelen, gyáva dolognak” nevezte Benkő Péter, hogy az SZFE „internacionalista vezetése fiatalokat, gyerekeket küld a tűzvonalba”. Ezzel vélhetően ő is sunyi támadásoknak tette ki magát, hiszen Gregor Bernadett színésznő, aki felszólt az egyetemen alkalmazott kegyetlen, a szexuális visszaélés határát súroló módszerek ellen, kénytelen volt leszedni posztját az őt érő gyalázkodások miatt.

Nem minden színész tart ki a színművészetit elfoglaló libernyák gittegylet mellett. Benkő Péter színművész a Mandineren leközölt nyílt levelében keményen beleszállt az SZFE jelenleg szabadságharcosként tetszelgő vezetésébe.

A nyílt levelet IDE kattintva olvashatod el.

 

Már a Burger King is tolja a melegpropagandát

Így tisztelegnek a Pride előtt, ráadásul a konkurenciát is belekeverték.

Természetesen azt már megszokhattuk, hogy a homoszexuális büszkeséget propagáló időszakban az összes magára valamit adó világvállalat, mutatva szolidaritásukat mindenhova szivárványos zászlókat pakol ki, külön kampányokat rendeznek. A finnországi Burger King azonban már nem elégszik meg zászlólengetéssel.

A gyorsétteremlánc ugyanis közzétett egy plakátot, amelyen félretette rivalizálást a McDonald’s hálózatával és

csókolózva mutatják Burger Kinget és Ronald McDonaldot.

„A szeretet mindent legyőz” – olvasható a szlogen.

A plakátot IDE kattintva nézheted meg.

 

Akasztással fenyegeti Salvinit egy demokrata képviselő

Egy festékszóróval felfestett „Salvini lógni fog” felirat előtt, kezében egy koktéllal készített szelfit a Demokrata Párt egyik fiatal képviselőjelöltje az észak-olaszországi Torino egyik városrészében, ahol helyhatósági választásokra készülnek – vette észre a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A jelek szerint az uszításról papoló demokraták mindenütt egyformák. Az olasz Demokrata Párt (PD) fiatal venariai képviselőjelöltje, Fabio Tumminello az Instagramon posztolta a képet, amelyen az látható, hogy egy jellegzetes színű alkoholos italt tart a szájához, és a kép hátterében „Salvini lógni fog” felirat olvasható, számolt be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség.

IDE kattintva megnézheted a képet.

 

Nem ismerték el bűnösségüket a Városligetben biztonságiakat köpdöső aktivisták

Pedig kerítést rongáltak és bementek az építési területre.

Nem ismerte el bűnösségét a keddi előkészítő ülésen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon az, a Liget felújítása ellen tiltakozó hét aktivista, akit korábban garázdaság, illetve rongálás miatt tárgyalás megtartása nélkül 200-250 óra közérdekű munkával sújtott a bíróság.

Az ügyben 2018 novemberében tárgyalás nélkül hozott büntető végzést a Pesti Központi Kerületi Bíróság, azt a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség tudomásul vette, ám a 11 vádlott közül heten tárgyalás megtartását kérték. A vádiratot az ügyészség eredetileg 11 aktivistával szemben nyújtotta be, közülük 3 esetben a végzés jogerőssé vált, egy esetben pedig felfüggesztették az eljárást, mert a vádlott ismeretlen helyen tartózkodik.

Az eljárás a további vádlottak meghallgatásával november 27-én folytatódik.

A részletes vádiratot IDE kattintva olvashatod el.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére