Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 | Brüsszel csak arra várt, hogy Trump megbukjon: máris büntetnének minket

888.hu

2020.11.05. 19:59

Esti hírösszefoglaló.

 

Ma minden hír két témához kapcsolódott.

Brüsszel beindult

Egyrészt az Európai Unió három jogalkotó intézménye megegyezett egy olyan procedúrában, amelynek alapján szüneteltethetnék a költségvetési keret kiutalását a „jogállamiságot” megsértő tagállamoknak. „A jogállamiság kritériumai viszont továbbra sincsenek megnyugtatóan definiálva” – írja a Politico.

Ugyan ez még csak egy tervezet, amelyet mindkét intézménynek el kell fogadnia, de ilyen közel még sosem jutottak Brüsszelben az áhított célhoz.

Trump–Biden

A nap másik fontos témája az amerikai elnökválasztás volt, amely még nem ért véget, hiszen egyes államok most is fogadnak szavazatokat, és győztest sem hirdettek mindenhol.

A választás egyre bizarrabb fordulatokat vesz, van olyan állam, ahol a levélszavazatokkal vagy 10 százalékot módosítottak utólag a demokrata kormányzók, hogy Biden nyerhessen, Detroitban kétezer halottat is voksoltattak, Nevadában pedig egy kisvárosnyi olyan ember szavazott, aki nem is nevadai. A helyzet annyira nevetséges, hogy Irán felajánlotta, szívesen visszautal egy kicsit a nekik exportált demokráciából.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére