Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.05.19. 19:59

Orbán Viktor miniszterelnök Angela Merkel német kancellárral tárgyalt a visegrádi négyek kormányfőivel közösen, Gurmai Zita nagyot futott, nem fogadjuk el a tranzitzónáról hozott ítéletet.

A mai nap legfontosabb híre, hogy online konferencia keretében tartották meg a V4+Németország csúcstalálkozót. Angela Merkel német, Orbán Viktor magyar, Andrej Babis cseh, Mateusz Morawiecki lengyel, valamint Igor Matovic szlovák kormányfő a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk áthidalásáról egyeztetett. A magyar kormányfő ráadásul valami újat is tanított a német kancellárnak.

Merkel a V4-ek vezetőivel egyeztetett

Angela Merkel német, Orbán Viktor magyar, Andrej Babis cseh, Mateusz Morawiecki lengyel, valamint Igor Matovic szlovák kormányfő a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk áthidalásáról egyeztetett. Egyetértettek abban, hogy a járvány ősszel várható újabb hullámát egy sokkal jobban felkészült egészségügyi rendszernek kell kezelnie Európában – ismertette Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 

Szürreális jelenetet örökített meg a Hír TV kamerája. Az Informátor című műsor stábja kérdéseket szeretett volna feltenni Gurmai Zita MSZP-s országgyűlési képviselőnek, aki a válaszadás helyet futva menekült be egy italboltba.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a kormány nem fogadja el az Európai Unió luxemburgi székhelyű bíróságának tranzitzónákról hozott ítéletét, és vizsgálja, hogy azok működtetése ütközik-e a magyar alkotmánnyal.

 

A kormány nem fogadja el a tranzitzónáról hozott ítéletet

A kormány nem fogadja el az Európai Unió luxemburgi székhelyű bíróságának tranzitzónákról hozott ítéletét, és vizsgálja, hogy azok működtetése ütközik-e a magyar alkotmánnyal – közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója kedden az M1 aktuális csatornán. Bakondi György kiemelte: a tranzitzóna jól működő, bevált határőrizeti elem, amelynek lebontása csökkentené a határkerítés visszatartó erejét, és akár [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére