Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Mozgalmas napon vagyunk túl

888.hu

2020.08.05. 19:59

Bejrútot katasztrófa sújtotta várossá nyilvánították a keddi rendkívül erőteljes robbanások miatt, péniszmutogató migránsok jelentek meg a szerb-magyar határon, Soros György hálálkodik.

A mai nap legmegrázóbb híre Libanonból érkezett. Bejrútot katasztrófa sújtotta várossá nyilvánították a keddi rendkívül erőteljes robbanások miatt. A legfrissebb hírek szerint legkevesebb százharmincöt ember életét vesztette, nagyjából ötezer pedig megsérült az előző napi bejrúti kettős robbanásban. A világ számos országa, köztük Magyarország is felajánlotta segítségét az élet- és kármentésben, valamint az újjáépítésben.

Hatalmas robbanás: Bejrútot katasztrófa sújtotta várossá nyilvánították

Kedd késő estére összehívott rendkívüli ülésén a Legfőbb Védelmi Tanács nyilvánította katasztrófa sújtotta várossá Bejrútot, és a testület azt javasolta a kormánynak, hogy szerdán hirdessen ki rendkívüli állapotot két hétre. Az egészségügyi miniszter közlése szerint sokan eltűntek, keresésüket a romba dőlt épületekben és a törmelék alatt nagyon nehezíti, hogy nincs áram.

Csaknem száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán, a Röszke közelében található kiserdőben. A rendőrség által közzétett hőkamerás felvételeken jól kivehető, hogy a migránsok közük néhányan obszcénul, szeméremsértő módon viselkedtek. Erőszakosan léptek fel a határt védő egyenruhásokkal szemben, kövekkel dobálták meg őket, mintegy harmincan pedig felmásztak a határkerítésre.

Péniszüket mutogatták a migránsok a magyar-szerb határon | VIDEÓ (+18)

Csaknem száz migráns gyűlt össze a határ szerb oldalán, a Röszke közelében található kiserdőben 2020. augusztus 5-én. A rendőrök éjfél után nem sokkal a hőkamerákon keresztül észlelték a csoportot – közölte a police.hu. A migránsok a határ több pontján egyszerre próbáltak meg illegálisan Magyarország területére jutni.

Soros György amerikai tőzsdespekuláns nem bízza a véletlenre, ha saját embereinek a hatalomban tartásáról van szó. Miután St. Louis városának körzeti ügyésze, Kimberly Gardner nekiesett a saját rezidenciáját védő McCloskey családnak, most kiderült, hogy Soros több mint 100 ezer dollárral támogatja a nő újraválasztási kampányát.

Soros már meg is hálálta a McCloskey családra rárontó ügyész munkáját

Amint arról a 888 is beszámolt korábban, a Soros György által pénzelt St. Louis-i körzeti ügyész, Kimberly Gardner rárontott Mark és Patricia McCloskey-ra, miután a házaspár fegyverrel védte meg otthonát a hátsókertjükben elvonuló Black Lives Matter aktivistáktól. Gardner nyomozást indított annak idején McCloskey-ék ellen, azonban úgy tűnik, hogy nem sikerül őket bíróság elé rángatni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére