Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal a háború oldalán áll; megszólalt Putyin Oroszország céljait illetően

888.hu

2022.03.04. 19:59

A NATO főtitkár hangsúlyozta, a NATO nem részese az ukrán-orosz konfliktusnak, a Városháza nem biztosít ingyenes BKK-utazást a kárpátaljai magyaroknak.

 

Oroszországnak nincsenek barátságtalan szándékai a környező országokkal szemben, minden cselekedete kizárólag az ellene irányuló barátságtalan intézkedésekre adott válasz – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken egy online rendezvényen. Hozzátette, minden lépésük mindig válasz valamilyen, Oroszországgal szembeni barátságtalan cselekedetre.

 

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-bejegyzésében figyelmeztetett arra, hogy amit a baloldal mond, az könnyen belesodorhatja Magyarországot a háborúba. Kiemelte, azzal ha Magyarországon át szállítják a fegyvert Kárpátaljára, katonai célponttá alakítanánk az éppen Kárpátalján áthaladó konvojt, illetve „az azt is jelentené, hogy mi vittük oda, mi provokáltuk oda a háborút”.

 

A NATO példátlan szankciókat vezetett be Oroszország ellen, azonban az észak-atlanti szövetség védelmi együttműködés, és nem akar háborút Oroszországgal – jelentette ki Jens Stoltenberg, a szervezet főtitkára Brüsszelben, a tagállamok külügyminisztereinek pénteki rendkívüli tanácskozását megelőző sajtónyilatkozatában.

 

Aki tegnap hallgatta Gy. Németh Erzsébet, DK-s főpolgármester-helyettes ATV-s nyilatkozatát, annak bizony meg kellett kapaszkodnia, hogy ki ne essen a foteléből. Röviden szólva Budapesten minden menekült ingyenesen utazhat a BKK járatain, csak a kettős állampolgárságú magyarok nem.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére