Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amíg Novák Katalint köztársasági elnökké választották, MZP-nek még a súgógépes beszéde is vágásra szorult

888.hu

2022.03.10. 19:59

Előrelépés nélkül zárult Kuleba és Lavrov tárgyalása a tűzszünetről, Oroszország bejelentette kilépési szándékát az Európa Tanácsból.

 

Novák Katalin megválasztásával az ország történetének első női köztársasági elnöke is lett. A frissen választott elnök asszony hangsúlyozta: Magyarország szuverenitásának alapja a szabad akarat, szuverenitásunk bölcsője pedig a család.

 

Eközben még a súgógép sem tudta kordában tartani az összevissza beszélő Márki-Zay Pétert, jöttek a vágók kárt menteni, ezért csúszott a szerdai baloldali programbemutató. Azt elismerték, hogy maga a programismertető esemény csúszott, de ennek okáról nem esett szó. Minden valószínűség szerint azért késett Márki-Zay Péter programbemutatója több alkalommal is, mert súgógépről sem sikerült normálisan elmondania a szöveget.

 

Nem történt előrelépés a tűzszünet ügyében az orosz és az ukrán külügyminiszter csütörtöki törökországi megbeszélésén – közölte újságírókkal Dmitro Kuleba ukrán tárcavezető. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a tanácskozást követő sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy szerinte az egész világot manipulálják az orosz hadsereg által elkövetett rémtettekről szóló hamis hírekkel.

 

Az orosz külügyminisztérium bejelentette, Oroszország kilép az Európa Tanácsból. Az orosz diplomáciai tárca indoklásában azzal vádolta meg az EU és a NATO „Oroszországgal szemben barátságtalan” tagállamait, hogy „az ET, valamint a közös európai humanitárius és jogi térség tönkretételére irányuló politikát folytatnak”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére