Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden napi 5 milliót dob ki az ablakon, Gyurcsány DK-s többséggel irányítaná az országot

888.hu

2021.10.10. 19:59

A magyar miniszterelnök a Kossuth rádiónak adott interjújában fejtette ki a következő évi béremelések részleteit, valamint beszélt a rezsicsökkentés védelméről is. Karácsony megint nagyot huppant.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli adásában a következő évi béremelésekről, a fiatalok szja-mentességéről és rezsicsökkentés védelméről beszélt.

Az USA továbbra is fizeti a kerítés felépítésével megbízott cégeket, de a munkát a demokrata elnök döntése miatt nem kell elkészíteni. A határőrség korábbi vezetője, Rodney Scott a héten felvázolta, hogy a Biden-kormányzat még mindig napi 5 millió dollárt fizet azoknak a vállalkozóknak, akiknek a határfalat kellett volna építeniük, annak ellenére, hogy minden építkezés leállt.

Karácsony Gergely rossz előválasztási kampányt folytatott, és ez politikai bukáshoz vezetett – mondta a Nézőpont Intézet vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Kiemelte, a ”színjáték„ mögött van egy fontos politikai hangsúlyeltolódás is, ami Gyurcsány Ferenc megerősödését jelenti; a képviselők számát tekintve minden valószínűség szerint a DK tudja majd a legnagyobb frakciót alakítani.

Mindeközben Barabás Richárd Facebook-oldalán bejelentette, hogy már leadta a szavazatát, méghozzá Dobrev Klárára. A párbeszédes politikus Márki-Zay Péter megbízhatatlanságával indokolta döntését – írja a Magyar Nemzet. Karácsony pártjának a politikusa azzal indokolta döntését, hogy Márki-Zay Péter az elmúlt héten számára totális megbízhatatlanságát bizonyította.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére