Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden szorult helyzetben, sikeres magyar érdekérvényesítés az EU-csúcson

888.hu

2022.03.25. 19:59

Macron szerint a háború egyik következménye a példátlan élelmiszerhiány, Kocsis Máté helyretette Gyurcsányt.

 

A legtöbb amerikai úgy véli, hogy Joe Biden elnök összeférhetetlen helyzetben van az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban a családja homályos üzleti kapcsolatai miatt – derült ki a Convention of States Action/Trafalgar Group felméréséből, amelyet a héten tettek közzé. A felmérés szerint az amerikaiak nem feledkeztek meg Hunter Biden homályos nemzetközi üzleti kapcsolatairól – különösen az ukrán Burisma energiavállalatnál betöltött szerepéről, ahol több tízezer dollárt keresett havonta annak ellenére, hogy nulla tapasztalata volt az energiaszektorban.

Az EU-csúcson sikerült érvényt szerezni a józan észnek. Magyarországra továbbra is érkezik gáz és olaj – jelentette ki a miniszterelnök a közösségi oldalán megosztott videójában. Orbán Viktor az EU-csúcsról beszámolva elmondta: a háború kapcsán néhány ország megint felvetette, hogy a szankciókat ki kell terjeszteni az energiára, szénre, gázra, olajra.

Emmanuel Macron a NATO és a G7 vezetőinek csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta, példátlan élelmiszerválsággal kell számolni a háború miatt.

Mint jól látható, a baloldal egy napra sem tud kiállni a béke mellett, ugyanis állandóan háborúpárti nyilatkozatokat tesznek a nemzetközi baloldal követeléseinek engedve. Most Gyurcsány Ferenc, a baloldal vezetője jelentette ki, hogy tulajdonképpen aki nem küld fegyvereket és katonákat Ukrajnába és nem hal meg egy háborúban, az pocsék ember.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére