Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katka négykézláb, nő a minimálbér, eladó a városháza

888.hu

2021.11.05. 20:00

Újabb képek került elő a Momentumos luxus esküvőről. A minimálbér emelkedéséről beszélt a miniszterelnök. Szerződés bizonyítja, hogy eladják a városházát.

Lapunk is megírta, hogy Cseh Katalin és Berg Dániel, a két momentumos politikus hogyan kelt egybe a több tíz millióba kerülő esküvőn, most pedig érdekes fotók kerültek napvilágra a lakodalommal kapcsolatban.

A Orbán VIiktor a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában adott interjút, ahol többek közt a járvány elleni védekezésről és a minimálbérről is beszélt.

A miniszterelnök a minimálbér 200 ezer forintra emelését nagyon nagy lépésként említette, hozzátéve, nem tudja, hogy a nemzetközi gyakorlatban van-e példa arra, hogy egy év alatt 20 százalékot emeljenek. Kitért arra, hogy a kormány ennek érdekében jelentős adócsökkentésben állapodott meg a munkadókkal.
Kiemelte: tíz évvel ezelőtt, amikor még a Gyurcsány-Bajnai-kormány volt Magyarországon, az átlagbér volt annyi, mint most, 10 évvel később lesz a minimálbér.
Az Index birtokában lévő dokumentumok bizonyítják, hogy hiába tagadta a főváros a Városháza eladásának tervét, mintegy negyvenmilliárd forintért kínálnák az ingatlant. Budapest egyik legértékesebb telkére a rajta lévő műemléki védelem alatt álló épülettel együtt az a cég igyekszik vevőt találni, amely évekkel ezelőtt az MSZP székházát is értékesítette. A megbízó ráadásul azzal csábítja a potenciális vevőt, hogy segítenek majd a szükséges építési engedélyek beszerzésében, amelyekkel akár szállodát, irodaházat vagy esetleg bankcentert alakíthatnának ki a Városháza helyén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére