Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy cikkben a nap legfontosabb hírei

Horváth Tamás

2020.07.23. 19:59

Este 7:59.

Az Este 7:59-et mindig óriási megtiszteltetés megírni, tudniillik egy cikkben összeszedni a nap legfontosabb híreit valódi újságírói tevékenységnek számít. És egy újságíró mi mást is szerethetne jobban, mint valódi újságírói tevékenységet folytatni? :)

Ezúttal hat hírt emeltem be a napvégi összefoglalóba, kezdésként utazzunk el a tengerentúlra, ahol is Donald Trump bejelentette, hogy szövetségi rendfenntartó erőket küld Chicagóba az elharapódzó erőszakos bűncselekmények megfékezésére. Nagyon helyesen teszi egyébként!

Maradjunk a BLM és az Antifa által sújtott államban. Ugyancsak mai hír (ez viszont már szomorú), hogy az amerikai képviselőház helyi idő szerint szerdán este elsöprő többséggel, 305:113 arányban megszavazta a konföderációs szobrok eltávolítását a kongresszus díszcsarnokából. Ami még inkább elgondolkodtató, hogy a szavazáskor 72 republikánus törvényhozó a demokratákkal együtt voksolt a történelmi jelentőségű szobrok eltávolításáról.

A koronavírust sem szabad kikerülni, a világon már 15 millió felett van a fertőzöttek száma, hazánkban pedig 14 újabb ember szervezetében mutatták ki a nyavalyát.

Felrobbantotta az internetet Békési Marcell kollégám cikke, aki arról írt, hogy egy amerikai antifasiszta férfi egy kétéves fehér kislány nyakára térdelt. A részletek és a megrázó kép IDE KATTINTVA érhető el. Szigorúan 18 éven felettiek nyissák meg a cikket!

Végül, de nem utolsósorban ötéves csúcson van Orbán Viktor népszerűsége. Szegény baloldaliak :((((((((((((

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére