Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Embargók és gender-érzékenyítések helyett a gyermekek és a béke pártján állnak a magyarok

888.hu

2022.05.07. 19:59

Erre egyértelműbb válasz nem is születhetett volna április 3-án.

 

Bősz Anett gyermeket vár. Donáth Anna szintén – bár ez utóbbi még talán nincs megerősítve. Ennek a hírnek nem csupán a hozzátartozók, de minden magyarnak megmelegíti a szívét. Hiszen egy pár életében nem is lehetne csodásabb pillanat, mint mikor a szerelmüket megkoronázza az Isten egy csodás ajándékkal. A csecsemő pedig a magyarságnak ad egy olyan reményt, miszerint mindörökké megmaradunk itt, a Kárpát-medencében.

Horváth K. József is abban bízik, hogy a liberálisok hozzáállása is megváltozhat a gyermek világrajövetelét követően:

Hátha az anyaság változtat a várandósság örömét élő fiatal nő gondolkodásán, s míg kisfia felcseperedik és itt fog élni a szüleivel együtt, addigra világossá válik számára is, hogy haza csak egy van. S ez a haza azért áll ezer éve, mert a benne élők, a hazafiak vigyáztak a hagyományaikra, a keresztény értékeikre, amiből sok liberális eszme ki akarja szakítani.”

 

 

Hiszen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke nem csupán annak a 3 millió magyarnak szeretné megtartani az országot olyannak, amilyennek megszoktuk és megszerettük (többek között békésnek és biztonságosnak), hanem az ellenzéki szavazóknak és politikusoknak is – ha ők ezt nem is hajlandóak beismerni, vagy éppen megköszönni.

A miniszterelnök a gondolatait meg is osztotta háborúval kapcsolatban a közösségi oldalán, mely utolsó mondata különösen megszívlelendő és megfontolandó kellene hogy legyen az ellenzéki politikusoknak:

 

Nekünk van ilyen álláspontunk, ezt úgy hívják, hogy a béke. Mi nem egyik vagy másik háborúzó fél oldalán állunk, mi a béke oldalán állunk.
Minden lépés, amit teszek, és amit a magyar kormány tesz, azt a célt szolgálja, hogy minél hamarabb legyen azonnali tűzszünet, és minél hamarabb kezdődjenek meg a béketárgyalások.”

 

Szijjártó Péter külügyminiszter is megerősítette, hogy a magyarok számára a 6.szankciós csomagtervezet nem elfogadható.

Magyarország jelenleg biztos, stabil energiaellátását a szankciós csomag atombombaként lerombolná, ezzel ugyanis a magyar gazdaság működéséhez szükséges mennyiségű kőolaj beszerzése lehetetlenné válna.”

 

Ezt erősítette meg a 888.hu-nak adott interjújában Litkei Máté János, a Klímapolitikai Intézet igazgatója is.

 

Bízzunk benne, hogy Bősz Anett új pozíciójában (főpolgármester-helyettesként) nem fog olyan politikát vinni az ellenzéki oldalon,amilyet Niedermüller Péter követ. Bohár Dániel emlékeztetett mindenkit mai írásával, hogy a polgármester 3 év alatt sikerült átformálnia egy kerületi intézményt úgy, hogy ott már ne házasságokat kössenek, hanem gender-érzékenyítésnek adjon otthont.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére