Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.05.19. 19:59

Lezuhant egy egyiptomi utasszállító; Soros állhat a Magyarországot elítélõ nyilatkozatok mögött; terrortámadásoktól tartanak az Európa-bajnokságon. A nap legfontosabb hírei.
Lezuhant egy egyiptomi utasszállító

Eltűnt a radarernyőről csütörtök hajnalban az EgyptAir légitársaság Párizsból Kairóba tartó MS804-es járata, a gép a tengerbe zuhant. A közvetett bizonyítékokból arra lehet következtetni, hogy az utasszállító a levegőben robbant fel. Az egyiptomi légi közlekedési minisztérium közlése szerint a fedélzeten zömében egyiptomi és francia utasok voltak. A francia államfő szerint semmilyen feltételezés nem zárható ki az egyiptomi gép eltűnésével kapcsolatban.

Soros állhat a Magyarországot elítélő nyilatkozatok mögött

Lázár János szerint Soros György amerikai üzletember állhat a Magyarországot elítélő amerikai nyilatkozatok mögött. A kancelláriaminiszter felidézte, hogy Barack Obama a közelmúltban hitet tett a bevándorlás fontossága mellett Európában. Lázár szerint az Obama-féle meggyőződésnek Soros György az egyik legfőbb „zászlóvivője”, hiszen többször is úgy nyilatkozott, hogy bevándorlókat kellene telepíteni Európába. A miniszter szerint Soros a jövőben aktívan támadja majd az Orbán-kormányt.

Terrortámadásoktól tartanak az Európa-bajnokságon

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság könnyen a dzsihadisták célpontjává válhat. Legalábbis erre figyelmeztet a francia és a német titkosszolgálat. A francia titkosszolgálatok vezetője szerint Franciaországnak újabb támadásokkal kell szembenéznie. Nem az a kérdés tehát, hogy lesz-e támadás, hanem az, hogy mikor. A francia sportminiszter szerint 7-8 millió turistára számítanak az eseményen, akik a stadionokban és azokon kívül kíváncsiak lesznek az Európa-bajnokságra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére