Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2016.07.25. 19:59

Letartóztatták a müncheni lövöldözõ tettestársát; az Iszlám Államra esküdött fel az ansbachi merénylõ; Trump vezet Clinton elõtt. A nap legfontosabb hírei.
Letartóztatták a müncheni merénylő tettestársát

A müncheni rendőrség szerint letartóztattak egy 16 éves afgán gyereket, aki segédkezhetett a merénylő Ali David Sonbolynak, a müncheni terrorcselekmény során. Az eddigi információk szerint az iráni-német támadó már hónapok óta tervezhette akcióját. A most letartóztatott fiatalkorú migránsról azt feltételezik, hogy bűntársként segíthetett Sonbolynak megszervezni az akciót. A magányos elkövető mítosza megdőlt, korábban mindenki azt állította, hogy ez egy elszigetelt, egyedi eset. 

Az Iszlám Államra esküdött fel az ansbachi merénylő

A bajor hatóságok megerősítették azt az információt, miszerint az ansbachi szélsőséges iszlamista nézeteket valló merénylőnél talált mobiltelefon videójából kiderül, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezetre esküdött fel és bosszút tervezett Németország ellen, mivel a támadót Bulgáriába készültek deportálni. Az Iszlám Állam magára vállalta az ansbachi merényletet. A 27 éves, Mohamed Daleel egy zenei fesztivált akart "meghiúsítani" a városban, amelyen mintegy 2500-an vettek részt, de nem jutott be a helyszínre. Miután a bejáratnál visszafordították, önmagát robbantotta fel.

Trump megelőzte Hillary Clintont

A CNN hírcsatorna hétfőn nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatása szerint Donald Trump, az amerikai republikánusok elnökjelöltje megelőzte Hillary Clintont, a demokrata elnökjelöltség várományosát. Ha csak Trump és Clinton közül lehetne választani, akkor a republikánus politikusra az amerikai választópolgárok 48, míg a demokraták nagyasszonyára 45 százaléka voksolna. Ez messze a legjobb eredmény Trump számára 2015 szeptembere óta, aki a republikánus konvenció előtti eredményéhez képest is hat százalékpontot javított helyzetén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére