Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Este 7:59

Sümeghi Lóránt

2016.07.29. 19:59

Megfenyegette a németeket az Amnesty International; új Mercedes gyár nyílik Kecskeméten; Ausztria józanodik, ugyanis vezet az FPÖ. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
1. Megfenyegette a németeket az Amnesty International

A migránsok által elkövetett németországi terrorcselekmények után több német politikus is világossá tette, hogy a kitoloncolásokat gyorsabban és következetesebben kell végrehajtania az államnak. Ennek ellenére az Amnesty International emberi jogi szervezet figyelmeztette a német szövetségi kormányt, hogy a migránsok kitoloncolása a krízisországokba a nemzetközi jog egyértelmű megsértését jelentené.

2. Új Mercedes gyár nyílik Kecskeméten

Meglévő gyára mellé még egy 1 milliárd euróba kerülő gyárat húz fel a német autógyár, így összesen évi 150 ezer autót gyárthatnak. A fejlesztés 2500 új munkahelyet jelent, a beruházáshoz a magyar kormány közel 13 milliárd forintnyi támogatást ajánlott fel. A magyar export 3,2 százalékát teszi ki a Mercedes-Benz termeléséből származó kivitel.

3. Az Osztrák Szabadság Párt jelöltje vezet az előzetes államfői preferenciák tekintetében

A szabadságpárti jelölt, Norbert Hofer nyerné 52 százalékkal az osztrák államfőválasztást a Gallup közvélemény-kutató intézet legfrissebb felmérése szerint, amelynek eredményét pénteken tették közzé, két hónappal a megismétlendő választás előtt. A felmérésben hatszázan vettek részt, a kérdésekre a hét közepén válaszoltak a megkérdezettek. A Zöldek pártjának jelöltjét ezzel szemben csak 48 százalék támogatja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére