Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2016.08.11. 19:59

Az MSZP frakcióvezetõje elismerte milliárdos tartózásukat; Ukrajna teljes harci készültségben van; Németország új terrorellenes csomagot jelentett be - a nap hírei a 888-on.
Másfél milliárd forint adóssága van az MSZP-nek

A szocialista párt frakcióvezetője, Burány Sándor is beismerte, hogy a kétmilliárd forintos adósságnak csak a negyedét sikerült eddig kifizetnie a pártnak. Jelenleg a Jókai utcában található székházuk eladásán fáradoznak. Az eladásból befolyt összegtől remélik a pénzügyi gondjaik megoldását is. Burány szerint nem olyan nagy dolog az eladósodás a párt életében. A frakcióvezető szerint 2008-ban a Fidesz is hasonló helyzetben volt, de ők már mindent visszafizettek.

Ukrajna háborúra készülhet

Az ukrán elnök elrendelte a legmagasabb harckészültségi fokozatot. Az oroszok szerint Kijev diverzáns tevékenységet folytatott a Krím-félszigeten. A vádakra reagálva Petro Porosenko a legmagasabb harckészültségi fokozatot rendelte el a Krím és a szakadárok uralta Donyec-medencei területek közelében állomásozó ukrán katonai egységeknél. Ukrajna mellesleg előre bejelentett hadgyakorlatba kezdett szerdától az ország déli részén.

Németország új terrorellenes csomagot jelentett be

Az elmúlt hetekben történt támadások miatt terrorellenes intézkedési tervet készítettek a németek. A szigorítások értelmében megvonnák a terrorszervezetek szolgálatába szegődött emberek német állampolgárságát többes állampolgárság esetén. Továbbá büntetendővé akarják tenni a terrorizmus mindenfajta népszerűsítését. A belügyminiszter szerint az olyan emberekkel szemben, akik a hatóságok félrevezetésével tesznek szert átmeneti tartózkodási engedélyre, bűncselekményt követnek el vagy veszélyeztetik a közbiztonságot, keményebben kell fellépni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére