Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2016.10.26. 19:59

Toronymagasan vezet a Fidesz, mélyponton a Jobbik; szélsõjobboldali férfi lõtt agyon egy rendõrt Bõnyben; kiürítették a calais-i migránstábort.
Toronymagasan vezet a Fidesz, mélyponton a Jobbik

A Tárki az előző két év legmagasabb kormánypárti támogatottságát mérte a legfrissebb közvélemény-kutatásában. A Jobbik népszerűsége az elmúlt két év adatai alapján most a legalacsonyabb. A teljes népesség körében a Fidesz-KDNP 32 százalékon áll, azaz két százalékkal tudta növelni a kormánypárt a népszerűségét. A Jobbik támogatottsága 14 százalékról 10 százalékra zuhant. A szocialistákra az megkérdezettek 9 százaléka voksolna.

Szélsőjobboldali férfi lőtt agyon egy rendőrt Bőnyben

A rendőrség szerda reggel házkutatást tartott a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőséges szervezet vezetőjének bőnyi házában. A szélsőjobboldali, hungarista szervezet vezetője, Győrkös István a házkutatás során lövéseket adott le a rendőrökre, melynek következtében egyikük életét vesztette. A támadót végül egy tűzharc során sikerült elfognia a hatóságoknak. A lelőtt rendőrt hősi halottá nyilvánították.

Kiürítették a calais-i migránstábort

Befejeződött szerda délután a francia-brit határ francia oldalán a calais-i sátortábor kiürítése, ahonnan az elmúlt három napban közel 6 ezer migránst szállítottak el kisebb csoportokban buszokkal Franciaország távolabbi befogadó központjaiba, ahol az emberek benyújthatják menedékkérelmüket. A kiürítéssel párhuzamosan a sátrak és viskók lebontása is folytatódott, délután már buldózerek is megjelentek a telepen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére