Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2016.11.01. 19:59

Havas Szófia szocialista politikus kitart amellett, hogy '56 hõsei fasiszta ellenforradalmárok voltak; Az ellenzék legújabb választási csodafegyvere: online nulladik választási forduló; Határozatlan idõre elhalasztották a szíriai politikai tárgyalásokat. A nap legfontosabb hírei csak a 888-on.
Havas Szófia szocialista politikus kitart amellett, hogy '56 hősei fasiszta ellenforradalmárok voltak

A szoci politikus a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondja, hogy véleménye szerint az '56-os forradalmárok fasiszták voltak. Hozzáteszi azt is, hogy joga van az ilyen kijelentésekhez, hiszen nincs konszenzus '56 kapcsán. Hozzá kell tenni, hogy nem ez az első merész kijelentés Havas Szófia részéről: még 2007-ben mondta a HVG-nek, hogy 1956 esetében nem beszél forradalomról, mert a börtönből kiszabadult nyilasokról nem tudná elmondani: forradalmárok.

Az ellenzék legújabb választási csodafegyvere: online nulladik választási forduló

Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt a kezdeményezésről. Mint elmondta, míg az ellenzéki pártok beszélnek, addig ők, a civilek megpróbálnak segíteni. Az ügyvéd szerint azért is van szükség az online választásra, mert ezzel az ellenzéki pártokat hátrányosan érintő nulladik forduló eltörlését tudnák pótolni.

Határozatlan időre elhalasztották a szíriai politikai tárgyalásokat

A terroristák aleppói fellépése miatt határozatlan ideig halasztódik a politikai rendezési folyamat kezdete Szíriában – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter Moszkvában. Oroszország szerint nincs értelme csak egyoldalúan az ő részükről fenntartani a tűzszünetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére