Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2016.11.10. 19:59

Orbán Viktor szerint Magyarországnak béremelés és adócsökkentés kell; A rendõröket hibáztatja a bõnyi gyilkos fia; A britek szerint a Brexit után is erõteljesek lesznek a brit-magyar kapcsolatok. Ezek a nap legfontosabb hírei! Olvasd nálunk!
Orbán Viktor szerint Magyarországnak béremelés és adócsökkentés kell

A bérek határozott emelését, járulék és adócsökkentést és a magyar gazdaság átfogó versenyképességi átalakítását határozta meg kormányzati célként Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) konferenciáján. A kormányfő szerint lezárult Magyarországon az a gazdaságfejlődési korszak, amelyben a versenyképesség elsősorban az olcsó munkaerőből fakadt.

A rendőröket hibáztatja a bőnyi gyilkos fia

Ifj. Győrkös István szerint az egész tragédia egy szakszerűtlen rendőri beavatkozás eredménye. Mint elmondta: otromba dolog egy 76 férfi és 73 éves feleségének házába betörni, de azt is furcsállja, hogy mai napig nem tudni: ki lőtt először.

A britek szerint a Brexit után is erőteljesek lesznek a brit-magyar kapcsolatok

Theresa May brit miniszterelnök szóvivője szerint a magyar és a brit kormány arra törekszik, hogy Nagy-Britannia EU-tagságának megszűnése után is erőteljesek legyenek a kétoldalú kapcsolatok. Orbán Viktor szerint hazánk azt szeretné elérni, hogy a Nagy-Britanniában élő magyarok jogai ne sérüljenek a brit EU-tagság megszűnésével, és ugyanez legyen igaz az Európai Unió területén belül élő britek számára is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére